Thon Hotel Sandven

Bergen, Norge Flagga - Norge

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Bergen (BGO): 75.9 km (1 hour 22 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Bar
  • distance_city: 78000

Hotellbeskrivning

Hotellet ligger i Norheimsund. Boendet är placerat i stadens centrum och ligger direkt på stranden.

I detta hus står 32 rum till förfogande för gästerna. Här finns både en hiss och en reception. Boendet förfogar över servicetjänster som bagageförvaring, ett TV-rum, medicinsk assistans och ett konferensrum. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Hotellet tillhandahåller en rad handikappanpassade faciliteter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Den sprakande elden i kaminen ger avkoppling. Boendet gäster är hjärtligt välkomna att koppla av i trädgården. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen (gratis). Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

I de flesta rummen finns balkong. På rummet finns det ett skrivbord. Det lilla extra som en telefon, en TV-apparat och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch. Även hårtork står till förfogande. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Boendet erbjuder familjerum och rökfria rum.

Hotellet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. En solterrass bjuder in till avkoppling. Externa arrangörer erbjuder dessutom ridning och ett gym.

På boendet finns en restaurang, en matsal, ett café och en bar. Huset erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost och halvpension. Dagligen serveras frukost och en variationsrik kvällsbuffé.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider