Scandic Victoria Lillehammer

Lillehammers kommun, Norge Flagga - Norge

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Gardermoen (OSL): 147 km (1 hour 43 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Bar
  • Smoke-free
  • distance_city: 1200

Hotellbeskrivning

Hotellet tillhör 4-stjärns kategorien erbjuder ideala omgivningar för såväl affärsresenärer som för familjer och befinner sig mitt i Lillehammer hjärta.

Boendet som uppfördes 1872 genomsyras av historisk charm. De 109 rökfria rummen är väl anpassade för gästerna som välkomnas till att avnjuta en avspänd vistelse här. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Kassaskåp, ett TV-rum, ett lekrum, rumservice, åtta Konferensrum och en faxapparat står till förfogande för gästerna. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena (gratis) gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Den sprakande elden i kaminen ger avkoppling. Boendet har även en rad affärer. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen (gratis). Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet.

Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummens utrustning omfattar ett skrivbord, en plattskärmstv och wifi (gratis). I badrummen finns hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka fyra rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

Ett sport- och underhållningsutbud möjliggör ett flexibelt fritidsliv. Här finns även möjligheten att varva ned med skidåkning, gym, gymnastik, spa och vandring.

Den gastronomiska avdelningen består av en bar. I den luftkonditionerade och rökfria restaurangen kan gästerna avnjuta en rad specialiteter. Dagligen serveras frukost och middag. Vegetariska rätter och ekologisk kost förbereds efter önskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider