Hotel Norge by Scandic

Bergen, Norge Flagga - Norge

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Flygplats Bergen (BGO): 18.1 km (24 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Hotellbeskrivning

Hotellet tillhör 4-stjärns kategorien i Bergen välkomnar gästerna till ett unikt boende som har alla förutsättningar för en trevlig och inspirerande vistelse. Boendet är utmärkt för såväl affärsresenärer som för familjer. Boendet har mycket goda förbindelser till kollektivtrafiken, med anslutningar inom 300 m. Till flygplatsen Bergen (BGO) är det ungefär 20 km.

De 415 rökfria rummen som finns på hotellet är fördelade på 10 våningar och nås lätt med en hiss. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Till faciliteterna hör även bagageförvaring och kassaskåp. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Här finns en rad butiker att shoppa loss i. På boendet finns även ett TV-rum och ett bibliotek. För gästerna fordon finns parkeringsmöjligheter i ett garage. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en barnvakt, medicinsk assistans, rumservice, en väckningstjänst, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. För de som vill se omgivningen från cykelsadeln, erbjuds cykeluthyrning. Cykelplatser kan förbokas. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel. Föredrag, presentationer eller konferenser kan hållas i de 12 konferensrummen.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. I de flesta rummen finns en terrass. Rummen som erbjuds har antingen en queensize-säng eller en kingsize-säng. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Utöver det finns ett strykjärn med strykbräda och en byxpress. En telefon med direktval, en TV-apparat och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummet finns självklart badkar. Hårtork, sminkspegel och badrockar finns också. Det finns även 44 rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

På terrassen finns bekväma solstolar. För den som har lust att aktivera sig erbjuds cykelåkning/mountainbikeåkning och fiske. Vattensportentusiaster blir säkerligen glada av att höra utbudet av kanotpaddling. Som en del av hotellet sport- och fritidsutbud erbjuds yoga, gymnastik och aerobic. I wellnessavdelningen behöver en inte välja emellan ångbad, skönhetssalong och massagebehandlingar, då samtliga erbjuds. På kvällen kan gästerna avsluta dagen med livemusik.

På boendet finns ett café och en bar. I den luftkonditionerade och rökfria restaurangen kan gästerna avnjuta en rad specialiteter. Här erbjuds frukost, lunch och middag. Dieträtter, glutenfria måltider, vegetariska rätter och ekologisk kost förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder huset även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider