Romantik Seehotel Sonne

Zürich, Schweiz Flagga - Schweiz

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Bar
  • gym
  • spa
  • Flygplats Zurich airport (ZRH): 18.3 km (29 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • distance_city: 7000

Hotellbeskrivning

Seehotel Sonne ligger i Kuesnacht på strandpromenaden, en 8 minuters bilfärd från Bahnhofstrasse. Detta hotell med lyxprofil ligger 7,7 km från ETH Zürich och 7,9 km från Schweiziska Nationalmuseet.

I detta hus finns 40 rum och en hiss och en reception. Bagageförvaring och kassaskåp bidrar till en komfortabel vistelse. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet har en härlig trädgård med lekplats. I hotellet finns ett bibliotek. Vid behov står likaså parkeringsplatser till resenärernas förfogande. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en barnvakt, medicinsk assistans, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. För de som vill se omgivningen från cykelsadeln, erbjuds cykeluthyrning. Cykelplatser kan förbokas. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

I rummen finns centralvärme vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. I de flesta rummen finns balkong. Rummen är utrustade med en queensizesäng och en bäddsoffa. Separata sovrum kan arrangeras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Till rummens fördel räknas ett minikylskåp. Bekvämligheter som en telefon, en TV-apparat, en radio, en CD-spelare och wifi (gratis) bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. Tofflor och den aktuella dagstidningen ger ytterligare komfort i rummen. Badrummen har dusch och ett badkar. Hårtork, sminkspegel och badrockar finns också. Huset erbjuder familjerum och rökfria rum.

Badanläggningen utomhus svalkar skönt. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. En bubbelpool lockar till sköna stunder. Den som inte vill avstå från sportande kan underhålla sig med cykelåkning/mountainbikeåkning. Vattensportentusiaster kan roa sig med trampbåtåkning och dykning. Som en del av hotellet sport- och fritidsutbud erbjuds gym och gymnastik. I huset finns wellnesserbjudanden som spa, bastu, ångbad, hamam och massagebehandlingar.

På boendet finns en restaurang, en matsal och en bar. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och övernattning med frukost. Här serveras frukost, lunch och middag. Dieträtter, glutenfria måltider, vegetariska rätter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Ytterligare finns möjligheten att beställa särskilda matönskemål och snacks. En särskild attraktion är matlagningsshowen där gästerna kan följa kockarnas spännande arbete. Här finns ett brett urval av alkoholfria drycker att välja från.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider