NYX Madrid by Leonardo Hotels

Madrid, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Madrid (MAD): 13.2 km (19 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Recensioner

| 4,2/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Cityhotellet befinner sig boendet ligger precis vid en huvudgata i Madrid. Flygplatsen Madrid - Barajas (MAD) ligger 12 km från boendet.

Hotellet som erbjuder 34 enkelrum och 146 dubbelrum befinner sig i en byggnad med sju våningar. Byggnaden är utrustad med tre hissar. Receptionen i välkomsområdet är alltid bemannad (24 h/dygn). Bagageförvaring, kassaskåp, ett växelkontor och en drickautomat står till förfogande för gästerna. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena (avgiftsbelagt). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade faciliteter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. I boendet finns ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en biluthyrning, medicinsk assistans, översättningstjänster, en kostnadspliktig roomservice, tvättservice och en tvättautomat. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. I rum med heltäckningsmattor står dubbelsäng till förfogande. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. Det finns också ett strykjärn med strykbräda och en byxpress. En telefon med direktval, en TV-apparat, en radio och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. Badrummet har en dusch och ett badkar och förfogar över hårtork. Något särskilt gästerna i badrummen bakgrundsmusik. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Hotellet erbjuder familjerum och 180 rökfria rum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. Badanläggningen utomhus svalkar skönt. En solterrass, solsängar och parasoll finns likaså på boendet. I poolbaren kan man dessutom köpa uppfriskande drycker. Här finns också möjligheten att träna i fitnessstudion.

På boendet finns en restaurang, en matsal, en frukostsal, ett café och en bar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av övernattning med frukost. En innehållsrik frukostbuffé lockar de mest morgontrötta gästerna ur sängen. Dieträtter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder boendet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider