Ormos Atalia Village

Bali, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Avstånd strand: 150 m
  • Flygplats Kreta Heraklion (HER): 53.6 km (50 mins)
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar
  • Smoke-free

Hotellbeskrivning

Detta lägenhetshotell är ett idealt boende för strandturister. Det ligger rofyllt placerat i Bali, direkt på småstensstranden. Anslutningar till kollektivtrafiken finns inom ca. två km. Till flygplatsen Heraklion (HER) är avståndet ca. 50 km.

Boendet har 40 lägenheter, två enkelrum och 28 dubbelrum. I receptionen står den vänliga personalen till förfogande, dygnet runt. Kassaskåp och ett växelkontor står till förfogande för gästerna. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena (avgiftsbelagt) gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. I affären kan mat köpas. Lägenhetshotellets har en härlig trädgård med lekplats. På boendet finns även ett TV-rum och ett lekrum. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på hotellet. På hotellet erbjuds även barnpassningsservice, en barnvakt, en biluthyrning, medicinsk assistans, en väckningstjänst, tvättservice och flygbuss. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen (avgiftsbelagt). För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och ett golvvärmesystem. Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av havsutsikten. Rummen är utrustade med en dubbelsäng och en bäddsoffa. Separata sovrum kan arrangeras. Vid behov kan både spjälsäng och extrasäng ordnas. Det bästa skyddet för gästernas egendomar är säkerhetsskåpet. I kokvrån finns ett kylskåp och en te-/kaffemaskin. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio, en stereoanläggning och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Lägenhetshotellet erbjuder familjerum och 70 rökfria rum.

På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. I poolbaren kan man dessutom köpa uppfriskande drycker. För den som har lust att aktivera sig erbjuds cykelåkning/mountainbikeåkning och fiske. Vattensportentusiaster kan roa sig med kanotpaddling, snorkling och dykning. Gym och bordtennis samt biljard är en del av sport- och fritidsutbudet (mot avgift). I wellnessavdelningen behöver en inte välja emellan spa, massagebehandlingar och solarium, då samtliga erbjuds. Till nöjesutbidet hör ett disco och en nattklubb.

På boendet finns en rökfri restaurang, en matsal, en frukostsal, ett café och en bar. Boendet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost och halvpension. En rad kulinariska läckerheter erbjuds i form av en innehållsrik frukostbuffé, lunch och middag.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider