Dreams Vacation Resort Sharm El Sheikh

Hadaba, Egypten Flagga - Egypten

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Sharm el-Sheikh (SSH): 20.5 km (21 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Pool bar
  • Water park

Recensioner

| 3,9/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Dreams Vacation Sharm El Sheikh ligger i Sharm el-Sheikh (i området El Hadaba), 2 minuter med bil från Naama Bay och 7 minuter från Na'ama Bay Beach. Denna resort med exklusiv profil ligger 11,3 km från Domina Coral Bays kongresscenter och 12,1 km från Shark's Bay.

De 319 rummen som finns på hotellet är fördelade på två våningar och nås lätt med en hiss. I receptionen står flerspråkig personal redo för alla eventuella frågor. Till faciliteterna hör även kassaskåp och en bankomat. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna (gratis). Faciliteterna är rullstolsanpassade. På anläggningen finns också en mataffär. Boendet har en härlig trädgård med lekplats. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet utan avgift. Som ytterligare service erbjuds barnpassningsservice, en barnvakt, medicinsk assistans, transferservice, rumservice, en väckningstjänst, tvättservice, en frisör, en piccoloservice och flygbuss.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. I de flesta rummen finns balkong. För små gäster finns barnsängar. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Här finns tillika ett kylskåp och en te-/kaffemaskin. Bekvämligheter som en telefon, satellit-TV och wifi (gratis) bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

I utomhusanläggningens bassänger kan gästerna avnjuta såväl rekreation som regelmässig vattenträning. Självklart finns även bassänger för de allra minsta badgästerna. Nervkittlande färder i vattenrutschkanan, uppfriskande drycker i poolbaren och välgörande muskelavslappning i bubbelpoolen – i badområdet erbjuds badupplevelser för alla smaker. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. Hotellet erbjuder ett omfattande sportprogram utomhus med tennis, boccia, beachvolleyboll och minigolf. Med aktiviteter som vattenskidåkning, bananbåtåkning, snorkling och dykning får vattensportentusiaster verkligen valuta för sina pengar. Med ett gym, bordtennis, biljard, dart och aerobic i huset har gästerna ett stort utbud av inomhusaktiviteter att välja mellan. På boendet finns wellnesserbjudanden som spa, bastu, ångbad, hamam, skönhetssalong och massagebehandlingar. Att även ett underhållningsprogram, en miniklubb, ett minidisco, livemusik, ett disco och en nattklubb finns på boendet innebär att det aldrig är särskilt långt till underhållning.

Det finns en restaurang. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och all-inclusive. Här erbjuds frukost, lunch och middag. Därutöver erbjuder hotellet även snacks. Huset har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider