Holiday Inn Vienna - South

Wien, Österrike Flagga - Österrike

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • gym
  • Flygplats Wien (VIE): 23.0 km (27 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Recensioner

| 4,4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

I Wien-området Favoriten ligger Holiday Inn Vienna - South, an IHG Hotel, en tio minuters bilfärd från både Wiener Staatsoper och Schloss Schönbrunn. Detta hotell med exklusiv profil ligger 5,1 km från Hofburgs kejserliga slott och 6,4 km från Stefansdomen.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Bagageförvaring, kassaskåp och en bankomat står till förfogande för gästerna. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Husets faciliteter är handikappsanpassade och har en hiss. Att boendet har både en mataffär och en souvenirshop och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. På hotellet finns även ett lekrum och ett bibliotek. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en biluthyrning, transferservice, rumservice, tvättservice, en frisör, en tvättautomat, en hotelldoktor och flygbuss. Cyklar kan ställas i cykelförrådet. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. Rummen är utrustade med en dubbelsäng och en bäddsoffa. För små gäster finns barnsängar. Gästernas värdesaker kan förvaras i säkerhetsboxen. Här finns även en te-/kaffemaskin. En telefon, en TV-apparat och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. I badrummet finns en dusch och hårtork. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Boendet erbjuder familjerum och rökfria rum.

Här finns även möjligheten att varva ned med minigolf, golf, gym, gymnastik och aerobics. Underhållning erbjuds dessutom i form av ett kasino.

På boendet finns en restaurang, ett café och en bar. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och halvpension. Frukost, en lunch á la carte och middag lockar med många rätter och lika många kulinariska njutningar. Restaurangen erbjuder även barnmenyer. Därutöver erbjuder huset även snacks. En särskild attraktion är matlagningsshowen där gästerna kan följa kockarnas spännande arbete.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider