Som Ars Magna Bleisure Hotel

Palma stad, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Mallorca (PMI): 10.8 km (16 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning

Recensioner

| 4,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Hotellet ligger i Palma de Mallorca. Boendet är placerat i stadens centrum och ligger ca. två km från stranden.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Till faciliteterna hör även bagageförvaring och kassaskåp. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hiss och rullstolsanpassade faciliteter finns att tillgå. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen (avgiftsbelagt). Som ytterligare service erbjuds transferservice, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Här finns en cykeluthyrningsservice och för de cyklande gästerna finns en cykelparkering.

För hemtrevliga temperaturer finns luftkonditionering installerat i rummen. I de flesta rummen finns balkong. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Bekvämligheter som en telefon, satellit-TV och wifi (avgiftsbelagt) bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. Gästerna får dessutom egna tofflor. I badrummet finns en dusch och ett bubbelbadkar, samt hårtork och badrockar. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum.

Badanläggningen utomhus svalkar skönt. På terrassen finns bekväma solstolar. En bubbelpool lockar till sköna stunder. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning, gym, gymnastik, spa, massagebehandlingar och solarium. I miniklubben tas barnen omhand med omsorg.

Huset förfogar över en restaurang och ett café. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av halvpension. Här erbjuds frukost, lunch och middag. Restaurangen erbjuder även glutenfria måltider. Här finns ett brett urval av alkoholhaltiga drycker att välja från.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider