Staycity Aparthotels West End

Edinburgh, Storbritannien Flagga - Storbritannien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Edinburgh (EDI): 12.2 km (27 mins)
  • Lift / Elevator
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning

Hotellbeskrivning

Staycity Aparthotels West End ligger centralt i Edinburgh, en tio minuters bilfärd från både Edinburgh Castle och Royal Mile. Detta hotell med 4 stjärnor ligger 1,4 km från Princes Street och 1,6 km från George Street.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Det luftkonditionerade hotellet förfogar över servicetjänster som bagageförvaring, ett kassaskåp, rumservice, tvättservice, ett businesscenter och en tvättautomat. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hiss och rullstolsanpassade faciliteter finns att tillgå. På lekplatsen kan barnen leka så mycket de vill. Vid behov står likaså parkeringsplatser till resenärernas förfogande.

I rummen finns ett vardagsrum, ett kök och ett badrum. Att luftkonditionering är installerat innebär hemtrevliga rumstemperaturer. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en bäddsoffa. Separata sovrum kan arrangeras. På rummet finns det ett skrivbord. Här finns även ett kylskåp, en spis, en mikrovågsugn, en te-/kaffemaskin och en diskmaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon, en TV-apparat, en DVD-spelare och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. På boendet är även rullstolsanpassade rum erbjuds med ett barriärfritt badrum.

En kontinental frukost lockar de mest morgontrötta gästerna ur sängen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider