Petunia Ibiza, a Beaumier hotel

Ibiza, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Flygplats Ibiza (IBZ): 19.8 km (25 mins)
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Hotellbeskrivning

Detta lägenhetshotell är ett idealt boende för strandturister. Det ligger rofyllt placerat i Sant Josep de sa Talaia, i närheten av en sten-/sandstrand.

Lägenhetshotellet har 18 lägenheter och en hiss och en reception. Till faciliteterna hör även bagageförvaring och kassaskåp. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Hotellets faciliteter är rullstolsanpassade. Filmintresserade hittar säkerligen någonting av intresse i biografernas program. Boendet har även en rad affärer. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. På lägenhetshotellets finns även ett TV-rum och ett bibliotek. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en barnvakt, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, rumservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. För de som vill se omgivningen från cykelsadeln, erbjuds cykeluthyrning. Cykelplatser kan förbokas. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

I rummen finns luftkonditionering och ett golvvärmesystem. Balkong är standard i flesta rummens. I rummen finns en dubbelsäng. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. I kokvrån kan smårätter tillagas. Det lilla extra som en telefon, en TV med satellit- och kabelmottagning och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Boendet erbjuder familjerum och rökfria rum.

I bassängområdet utomhus utlovas härliga bad. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. Hotellet erbjuder ett omfattande sportprogram utomhus med cykelåkning/mountainbikeåkning, tennis, boccia, beachvolleyboll, volleyboll, basket, minigolf, golf, fiske och ridning. Med aktiviteter som vattenskidåkning, vindsurfing, jetskiåkning, trampbåtåkning, bananbåtåkning, kanotpaddling, segling, katamaransegling, kajakpaddling, snorkling, dykning och vattengymnastik får vattensportentusiaster verkligen valuta för sina pengar. Med ett gym, badminton, biljard, bowling, squash, yoga, gymnastik och aerobic på lägenhetshotellet har gästerna ett stort utbud av inomhusaktiviteter att välja mellan. I wellnessavdelningen behöver en inte välja emellan spa, massagebehandlingar och solarium, då samtliga erbjuds. På kvällen kan gästerna avsluta dagen med livemusik.

Den gastronomiska avdelningen består av en restaurang med luftkonditionering och en bar. Dagligen serveras frukost och lunch. Man kan även beställa från menyn, som även inkluderar specialkost som dieträtter, glutenfria måltider och vegetariska rätter. Därutöver erbjuder boendet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider