Treppan Hotel & Suites by Fakhruddin

Dubai, Förenade Arabemiraten Flagga - Förenade Arabemiraten

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • A/C
  • Flygplats Dubai (DXB): 41.3 km (41 mins)
  • Flygplats Abu Dhabi International Airport (AUH): 103 km (1 hour 5 mins)
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning

Recensioner

| 4,1/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Treppan Hotel & Suites by Fakhruddin placerar dig i Dubai-området Dubai Sports City, med 5 minuters körväg till Dubai International Stadium och 13 minuter till Mall of the Emirates. Detta lägenhetshotell ligger 15,2 km från Ibn Battuta shoppingcenter och 15,4 km från Dubai Marina Mall.

Boendet som erbjuder 304 rum befinner sig i en byggnad med 22 våningsplan. Byggnaden är utrustad med en hiss. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Bagageförvaring och kassaskåp bidrar till en komfortabel vistelse. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellets faciliteter är rullstolsanpassade. I souvenirbutiken finns möjligheten att köpa med sig några minnen hem. På lägenhetshotellets finns även en tidningskiosk och ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även transferservice, rumservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

I rummen finns ett vardagsrum och badrum. Även luftkonditionering är installerat. Balkong är standard i flesta rummens. I rummen finns en dubbelsäng. Det är möjligt att boka separata sovrum. Mot avgift går det att få en extrasäng. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. I kokvrån finns ett kylskåp, en mikrovågsugn och en te-/kaffemaskin. Härtill kommer en tvättmaskin och strykjärn med strykbräda. En telefon, en plattskärms-TV med satellitlanslutning och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. Dessutom kan gästerna ta uppbäddningsservicen i anspråk. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummet finns en dusch och ett badkar samt hårtork och badrockar till gästerna. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

Bassängerna i utomhusanläggningen passar dem som söker aktiv rekreation eller regelmässig vattenträning. Solstolarna på terrassen kan likaså användas. Här finns även möjligheten att varva ned med golf, gym, gymnastik, aerobics, spa, en bastu och ångbad.

Den gastronomiska avdelningen omfattas av en restaurang och ett café. Boendet erbjuder följande måltidspaket: halvpension och helpension. Här erbjuds frukost, lunch och middag. Restaurangen erbjuder även vegetariska rätter.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider