Byd Lofts Boutique Hotel & Serviced Apartments

Patong beach, Thailand Flagga - Thailand

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Phuket (HKT): 35.0 km (57 mins)
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Lägenhetshotellet ligger i ett animerat område, ungefär 300 m från sandstranden, direkt i Patong. Härifrån kan strandturister ganska lätt gå på upptäcksfärd för att lära känna er semesterort. Till flygplatsen Phuket (HKT) är avståndet ca. 40 km.

Lägenhetshotellet har 19 lägenheter som lätt nås med en hiss. Receptionen i välkomsområdet är alltid bemannad (24 h/dygn). Inrättningen har likaså bagageförvaring, ett kassaskåp och ett växelkontor. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellet tillhandahåller en rad handikappanpassade faciliteter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. I affären kan mat köpas. Om en söker minnen att ta med hem finner gästerna möjligheten till detta i souvenirbutiken. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen (gratis). Som ytterligare service erbjuds en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en barnvakt, en biluthyrning, transferservice, rumservice, tvättservice och flygbuss. Här finns även ett affärsområde (businesscenter) med faxapparat och fotokopiator tillgängligt.

I rummen finns ett kök och ett badrum. Att luftkonditionering är installerat innebär hemtrevliga rumstemperaturer. Balkong är standard i flesta rummens. I rummen finns en kingsize-säng. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Det finns en välutrustad kokvrå med ett kylskåp, ett minikylskåp, en spis, en mikrovågsugn och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio, en stereoanläggning och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummet finns en dusch och ett badkar samt hårtork och badrockar till gästerna. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Boendet erbjuder rökfria rum.

I bassängområdet utomhus utlovas härliga bad. På solterrassen finns både solsängar och parasoll. För den som har lust att aktivera sig erbjuds fiske och ridning. Vattensportentusiaster kan roa sig med kanotpaddling, snorkling och dykning. Som en del av lägenhetshotellets sport- och fritidsutbud erbjuds gym och aerobic. I wellnessavdelningen behöver en inte välja emellan spa och massagebehandlingar, då samtliga erbjuds. På kvällen kan gästerna avsluta dagen med livemusik.

På boendet finns ett café och en bar. Gästerna kommer att skämmas bort i den luftkonditionerade restaurangen. Restaurangen är rökfri, men har en separat rökavdelning. Dagligen serveras en näringsrik frukost. Dieträtter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder hotellet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider