Agapi Beach Resort

Amoudara, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Kreta Heraklion (HER): 10.8 km (14 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Pool bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Ekohotellet ligger direkt vid havet, i Ammoudara. Ammoudaras innerstad når gästerna efter sju km. Detta är en ideal plats för strandturister, sportiga och aktiva turister, familjer, unga människor, singlar och naturälskare. Vid boendet finns en busshållplats.

Gästerna kan bo i ett två-våningshus eller i ett fem-plansannex. Anläggningen har 320 rökfria rum och 11 sviter. För in- och utcheckning flerspråkig personal (engelska, tyska, franska) i receptionen i entren. Resortens gäster får en välkomstdryck vid ankomsten. Till faciliteterna hör även bagageförvaring, kassaskåp, ett växelkontor och en drickautomat. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena (gratis) gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Anläggningen tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Hiss och rullstolsanpassade faciliteter finns att tillgå. Boendet har även en rad affärer. Boendet har en härlig trädgård med lekplats. På resortens finns även ett TV-rum och ett bibliotek. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet utan avgift. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, vid förfrågan en kostnadspliktig barnvaktsservice, en barnvakt, en biluthyrning, transferservice, under förutbestämda tider finns kostnadspliktig roomservice, en väckningstjänst, tvättservice, en frisör och en hotelldoktor. Resande med cykel kan använda det privata cykelförrådet. Det finns ett affärsområde med videoprojektor, projektor, blädderblock/pennor och fotokopiator tillgängligt. För konferenser, föredrag eller sammanträdanden kan konferensrummet utnyttjas.

I rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av bergsutsikten. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en bäddsoffa. Vid behov kan barnsängar begäras. Dessutom finns ett kassaskåp och ett skrivbord och en minibar. Här finns även ett minikylskåp. Det lilla extra som en telefon med direktval, satellit-TV, en uttagsadapter och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I serviceutbudet ingår även slutrengöring. I badrummen finns hårtork, sminkspegel och en telefon. Här finns möjligheten att boka tre rullstolsanpassade rum. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

Gästerna som söker såväl avspänning som aktivitet kan simma ett par längder i en av de tre utomhuspoolerna och för barn finns ett speciellt område med plaskdammar. På solterrassen står bekväma solstolar och parasoll som skuggar skönt, redo för njutning. I poolbaren kan gästerna svalka sig med något från dryckesutbudet. Semesterorten erbjuder ett omfattande utomhusprogram med aktiviteter som tennis, boccia, beachvolleyboll och joggning, samt: bågskytte och ridning mot en kostnad. Ett flertal vattensporter som jetskiåkning, bananbåtåkning, kanotpaddling, segling, dykning, vattenaerobic och parasailing och snorkling erbjuds mot en extra avgift. Boendet erbjuder även inomhusaktiviteter som gym, bordtennis, dart, yoga, aerobics och pilates, samt biljard (avgiftsbelagt). I wellnessavdelningen behöver en inte välja emellan skönhetssalong och massagebehandlingar, då samtliga erbjuds. Externa arrangörer erbjuder ett spa. Ytterligare fritidserbjudanden som erbjuds på boendet är en miniklubb, ett minidisco och livemusik.

På boendet finns en matsal, ett café, en pub och en lobbybar. I den luftkonditionerade och rökfria restaurangen kan gästerna avnjuta en rad specialiteter. Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av all-inclusive. Till frukost, lunch eller middag kan gästerna äta buffé eller välja sin favorit från menyn middag). Glutenfria måltider, vegetariska rätter, barnmenyer och laktosfri kost förbereds efter önskemål. En särskild attraktion är matlagningsshowen där gästerna kan följa kockarnas spännande arbete. Dryckesmenyn innehåller en mängd alkoholhaltiga och alkoholfria drycker som internationella varumärken.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider