Hotel Creu de Tau Art & Spa

Capdepera, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • spa
  • Avstånd strand: 5 km
  • Flygplats Mallorca (PMI): 76.0 km (59 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Recensioner

| 4,9/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Hotellet erbjuder ideala omgivningar för vuxna som vill vara för sig själva under semestern och befinner sig i Capdepera hjärta.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Det luftkonditionerade huset förfogar över servicetjänster som bagageförvaring, ett kassaskåp, ett bibliotek, transferservice, rumservice, tvättservice, ett konferensrum, ett businesscenter och en tvättautomat. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hiss och rullstolsanpassade faciliteter finns att tillgå. Den sprakande elden i kaminen ger avkoppling. I affären kan mat köpas. Boendet gäster är hjärtligt välkomna att koppla av i trädgården. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på hotellet utan avgift. Till hotellets serviceutbud räknas flygbuss. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. Balkong är standard i flesta rummens. I rum med heltäckningsmattor står dubbelsäng till förfogande. Separata sovrum kan arrangeras. Dessutom finns ett kassaskåp och ett skrivbord och en minibar. Här finns även en te-/kaffemaskin. En telefon, en TV-apparat och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. Gästerna får dessutom egna tofflor. I badrummen finns en dusch, ett badkar och ett bubbelbadkar. Hårtork, sminkspegel och badrockar finns också. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum.

Bassängerna inomhus och utomhus passar bra för både avslappning och regelmässig vattenträning. Uppfriskande drycker och snacks i poolbaren och välgörande avkoppling i bubbelpoolen får alla vattenkatter på bästa humör. På solterrassen finns både solsängar och parasoll. Huset erbjuder cykelåkning/mountainbikeåkning, golf och ridning och mot en extra avgift kan man även aktivera sig med tennis. Vattensportentusiaster blir säkerligen glada av att höra utbudet av dykning. Fitness-rummen är perfekt anpassade till omväxlande träningspass. På boendet finns wellnesserbjudanden som spa, bastu, ångbad, hamam, skönhetssalong, massagebehandlingar och solarium. Ytterligare fritidserbjudanden som erbjuds på boendet är ett underhållningsprogram, livemusik och ett disco.

Hotellet förfogar över en restaurang och en bar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av halvpension. Här erbjuds frukost, lunch och middag. Glutenfria måltider och vegetariska rätter förbereds efter önskemål. Ytterligare finns möjligheten att beställa picknick och snacks. En särskild attraktion är matlagningsshowen där gästerna kan följa kockarnas spännande arbete. Huset har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider