Odalys City Paris XVII

Champs-Elysées, Frankrike Flagga - Frankrike

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Paris CDG (CDG): 24.6 km (26 mins)
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Spa
  • WLAN
  • Parking

Recensioner

| 3,9/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Odalys City Paris XVII ligger i Paris (i området 17:e arrondissement), en tio minuters bilfärd från både Triumfbågen och Champs-Élysées. Detta lägenhetshotell ligger 6,1 km från Opéra Garnier och 7,8 km från Louvren.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Bagageförvaring, kassaskåp och en drickautomat står till förfogande för gästerna. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena (gratis) gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Lägenhetshotellet erbjuder självklart även en rad handikappanpassade bekvämligheter. Boendets faciliteter är handikappsanpassade och har en hiss. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. I hotellet finns ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, tvättservice och en tvättautomat. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

I rummen finns centralvärme vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. I kokvrån finns en mikrovågsugn och en te-/kaffemaskin. Här finns även en telefon, en TV-apparat och wifi (gratis). I badrummet finns en dusch och hårtork. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Lägenhetshotellet erbjuder familjerum och rökfria rum.

Aktiv rekreation och härligt sunda bad väntar gästerna i badområdet. En solterrass bjuder in till avkoppling. En bubbelpool lockar till sköna stunder. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning, gym, aerobics, spa, en bastu och en hamam.

Den läckra frukosten som serveras här, ger energi för dagen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider