Holiday Inn New York City - Wall Street

New York, USA Flagga - USA

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Newark (EWR): 24.0 km (32 mins)
  • Flygplats JFK (JFK): 46.1 km (50 mins)
  • Flygplats New York Municipal Airport-LaGuardia Field (LGA): 18.9 km (32 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Recensioner

| 3,7/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell erbjuder ideala omgivningar för affärsresenärer och befinner sig i New York City hjärta. De närmsta inköpsmöjligheterna har gästerna en kort bit bort: 13 km. Det finns goda förbindelser till flygplatsen New York - La Guardia (LGA) som ligger endast 17 km från boendet. Till flygplatserna New York - Newark Internationa (EWR) och New York - J.F.Kennedy Int. (JFK) är det 20 km och 30 km.

De 87 enkelrummen och de 26 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på nio våningsplan och nås lätt med en hiss. Receptionen i välkomsområdet är alltid bemannad (24 h/dygn). Till faciliteterna hör även en garderob, bagageförvaring och kassaskåp. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Boendets faciliteter är rullstolsanpassade. Boendet har även en rad affärer. I boendet finns en tidningskiosk. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen (avgiftsbelagt). På hotellet erbjuds även barnpassningsservice, rumservice, tvättservice och en tvättautomat.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och ett golvvärmesystem. Balkong är standard i flesta rummens. Här erbjuds rum med heltäckningsmatta och antingen dubbelsäng eller en kingsize-säng. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. Här finns tillika ett kylskåp och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio, en väckarklocka och wifi, gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Hotellet erbjuder 113 rökfria rum och rökrum.

Solstolarna lockar till solbad. Här finns även möjligheten att varva ned med tennis, golf, gym, gymnastik, aerobics och spa.

På boendet finns en matsal, ett café och en bar. Restaurangen har luftkonditionering och barnstolar. Det finns en mängd läckra rätter att välja mellan vid de tre huvudmåltiderna. Till lunch och middag kan gästerna njuta av ett variationsrikt urval av rätter från menyn.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider