The Westin Abu Dhabi Golf Resort & Spa

Abu Dhabi, Förenade Arabemiraten Flagga - Förenade Arabemiraten

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • spa
  • Flygplats Abu Dhabi International Airport (AUH): 20.5 km (19 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Recensioner

| 4,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

The Westin Abu Dhabi Golf Resort & Spa placerar dig mitt i Abu Dhabi, en 1 minuters bilfärd från Abu Dhabi Golf Club och 10 minuter från Stora moskén Sheikh Zayed. Detta hotell med 5 ligger 10,6 km från Sheikh Zayed-stadion och 13,5 km från Abu Dhabi National Exhibition Centre.

Semesteranläggningen som erbjuder 172 rum befinner sig i en byggnad med fem våningsplan. Byggnaden är utrustad med en hiss. Flerspråkig personal, i den dygnet-runt öppna receptionen, assisterar gärna vid eventuella frågor. En garderob, bagageförvaring, kassaskåp och en bankomat bidrar till en komfortabel vistelse. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendets faciliteter är rullstolsanpassade. Resortens har en härlig trädgård med lekplats. I anläggningen finns ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen (gratis). På hotellet erbjuds även en kostnadsfri barnvaktsservice, en barnvakt, transferservice, rumservice, tvättservice, en frisör, en tvättautomat och flygbuss. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Föredrag, presentationer eller konferenser kan hållas i de sju konferensrummen.

I rummen finns ett kök och badrum. Även luftkonditionering är installerat. Balkong är standard i flesta rummens. I rummen finns en kingsize-säng. Det är möjligt att boka separata sovrum. Mot avgift finns extra- eller barnsängar tillgängliga för de små medresenärerna. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio, en DVD-spelare och wifi, gör semestertillvaron än mer bekväm. Särskilda extra-tillbehör är husskor, dagstidning och kuddval. I badrummen finns en dusch och ett badkar. Även hårtork, sminkspegel och badrockar finns här. Något särskilt gästerna i badrummen kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

De två utomhuspoolerna ger svalka. Därutöver finns även barnbassänger. Solstolar och parasoll på solterrassen gör semestern perfekt. Vid poolen finns en snackbar. De olika idrottsaktiviteterna som erbjuds på boendet är tennis, minigolf, golf och ridning. Som en del av resortens sport- och fritidsutbud erbjuds gym, gymnastik och aerobic. På anläggningen finns wellnesserbjudanden som spa, bastu, ångbad, skönhetssalong, massagebehandlingar och solarium.

På boendet finns en restaurang med luftkonditionering, en matsal, ett café och en bar. Boendet erbjuder följande måltidspaket: halvpension och helpension. Här erbjuds frukost, lunch och middag. Glutenfria måltider och vegetariska rätter förbereds efter önskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider