1 Lexham Gardens Hotel

Kensington, Storbritannien Flagga - Storbritannien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Bar
  • Flygplats London Gatwick (LGW): 59.7 km (1 hour 14 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking

Recensioner

| 3,1/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell erbjuder ideala omgivningar för såväl affärsresenärer som för familjer och befinner sig i London centrum.

Hotellet som är utrustad med en hiss förfogar över 55 rum. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Inrättningen har likaså bagageförvaring, ett kassaskåp och en drickautomat. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Den sprakande elden i kaminen ger avkoppling. För en bekväm vistelse kan gästerna nyttja boendet faciliteter, inklusive trädgården. På boendet finns även ett TV-rum och ett bibliotek. Vid behov står likaså parkeringsplatser till resenärernas förfogande. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst och medicinsk assistans. För stöd vid kommunikation och affärsverksamheter erbjuder businesscentret en faxapparat.

I rummen finns centralvärme. Separata sovrum kan arrangeras. Gästernas värdesaker kan förvaras i säkerhetsboxen. Här finns tillika en mikrovågsugn och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Här finns även en direktvalstelefon, en TV-apparat och wifi (gratis). I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Hotellet erbjuder familjerum och rökfria rum.

Ett wellnessområde med spa finns på boendet.

På boendet finns en restaurang, en frukostsal och ett café. Gästerna serveras kulinariska upplevelser från morgon till kväll: en kontinental frukost och lunch. Restaurangen erbjuder även barnmenyer.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider