The College Hotel Amsterdam, Autograph Collection

Amsterdam, Nederländerna Flagga - Nederländerna

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Amsterdam (AMS): 13.7 km (20 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,3/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Det historiska hotellet är idealt för affärsresenärer och ligger inte ens 10 minuter från det livliga och populära centrumet Amsterdams. Precis utanför dörren finns hållplatser för kollektivtrafik.

Det historiska hotellet uppfördes 1895. De 40 rökfria rummen som finns på hotellet är fördelade på tre våningar och nås lätt med en hiss. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. På boendet finns möjligheten att nyttja faciliteter och service som bagageförvaring, kassaskåp, barnpassningsservice, transferservice, rumservice, ett konferensrum, en bankettsal och en tvättautomat. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Den sprakande elden i kaminen ger avkoppling. Hotellet gäster är hjärtligt välkomna att koppla av i trädgården. För parkering står ett garage (avgiftsbelagt) till förfogande (vid mån av plats). Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. Det är möjligt att boka separata sovrum. Mot avgift finns extra- eller barnsängar tillgängliga för de små medresenärerna. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Här finns även en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Wifi (gratis) ingår i rummens grundutrustning. Dessutom kan gästerna ta uppbäddningsservicen i anspråk. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummen finns hårtork och badrockar. I huset är även rullstolsanpassade rum erbjuds med ett barriärfritt badrum. Hotellet erbjuder rökrum.

På terrassen kan gästerna slappa i solen. Ett wellnessområde med spa finns i huset.

På boendet finns en rökfri restaurang, en frukostsal och en bar. Som måltider kan frukost, lunch och middag väljas. Därutöver erbjuder boendet även snacks.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider