JS Cape Colom Hotel - Adult only

Porto Colom, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Avstånd strand: 600 m
  • Flygplats Mallorca (PMI): 60.4 km (52 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Bar
  • Pool bar

Recensioner

| 4,2/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Hotellet ligger ungefär 600 m från sandstranden, i Porto Colom. I centrala Porto Colom. Många av stadens sevärdheter finns inom två km. Detta är en ideal plats för strandturister. Vid boendet finns möjligheter till utgång, nöjen och underhållning. Flygplatsen Mallorca - Palma de Mallorca (PMI) ligger 62 km bort.

Huset som erbjuder 25 enkelrum och 94 dubbelrum befinner sig i en byggnad med sex våningar. Byggnaden är utrustad med en hiss. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Bagageförvaring, ett TV-rum, ett lekrum, en biluthyrning, medicinsk assistans, tvättservice och en tvättautomat står till förfogande för gästerna. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena (avgiftsbelagt). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. Cyklar kan ställas i cykelförrådet.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. I de flesta rummen finns balkong. Det är möjligt att boka separata sovrum. Ett skrivbord och ett kassaskåp erbjuds mot en extra kostnad. Till rummens fördel räknas ett kylskåp. Här finns även en telefon, satellit-TV och wifi (avgiftsbelagt). Badrummet har en dusch och ett badkar och förfogar över hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Boendet erbjuder rökfria rum.

Vid skönt väder är ett dopp i en av utomhuspoolerna svalkande och under kalla dagar kan gästerna nyttja inomhushallen. Uppfriskande drycker och snacks i poolbaren och välgörande avkoppling i bubbelpoolen får alla vattenkatter på bästa humör. På terrassen lockar solstolar och parasoller till avkoppling. På hotellet erbjuds aktiviteter som tennis, squash och fiske. Mot en extra avgift kan en även aktiviera sig med cykelåkning/mountainbikeåkning och golf. Gästerna på boendet erbjuds ett varierat vattensportprogram, var kanotpaddling och snorkling samt vattenskidåkning, vindsurfing, draksurfning, jetskiåkning, segling, katamaransegling och dykning kan utföras mot en extra kostnad. Som en del av boendet sport- och fritidsutbud erbjuds gym och gymnastik. Hotellet förfogar över en wellnessavdelning med spa, en bastu, ett ångbad och ett solarium. Även massagebehandlingar finns att nyttja (avgiftsbelagt). Här organiseras ett underhållningsprogram för vuxna.

På boendet finns en restaurang, ett café och en bar. Huset erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost, halvpension och all-inclusive. Till frukost, lunch och middag dukas en lika välfylld som läcker buffé upp för gästerna. Dieträtter och vegetariska rätter förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder boendet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider