Daunou Opera

Champs-Elysées, Frankrike Flagga - Frankrike

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Flygplats Paris CDG (CDG): 29.6 km (42 mins)
  • Flygplats Paris Orly (ORY): 27.2 km (40 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking

Recensioner

| 4,2/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Cityhotellet i Paris hälsar gästerna hjärtligt välkomna. I närheten finns en rad affärer. De båda flygplatserna Paris - Charles de Gaulle (CDG) och Paris - Orly (ORY) är båda ungefär 20 km från boendet.

Detta cityhotell byggdes 1920. Hotellet som erbjuder tre juniorsviter, 10 enkelrum och 37 dubbelrum befinner sig i en byggnad med sex våningar. Byggnaden är utrustad med en hiss. Receptionen är bemannad dygnet runt. Boendet erbjuder även en garderob, bagageförvaring, kassaskåp och ett växelkontor. Tack vare att internet (wifi) är tillgängligt i de allmänna utrymmena kan gästerna lätt hålla kontakten med nära och kära. Boendet har även en rad affärer. I boendet finns en tidningskiosk. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på hotellet. På hotellet erbjuds även rumservice, tvättservice och en tvättautomat. För konferenser, föredrag eller sammanträdanden kan konferensrummet utnyttjas.

För hemtrevliga temperaturer finns centralvärme installerat i rummen. I rummen finns en dubbelsäng. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Huset erbjuder 50 rökfria rum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. Här finns även möjligheten att varva ned med gym och en bastu.

Den gastronomiska avdelningen omfattas av en restaurang och en frukostsal. En innehållsrik frukostbuffé lockar de mest morgontrötta gästerna ur sängen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider