Domaine de Biar

Montpellier, Frankrike Flagga - Frankrike

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • spa
  • Flygplats Montpellier (MPL): 21.4 km (27 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Bar
  • Pool bar

Hotellbeskrivning

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Bagageförvaring och kassaskåp står till förfogande för gästerna. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendets faciliteter är rullstolsanpassade. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. På boendet finns även ett TV-rum och ett bibliotek. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på hotellet utan avgift. På hotellet erbjuds även transferservice, rumservice och en tvättautomat. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. Här finns även en telefon och wifi (gratis). Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummen finns hårtork och badrockar. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Boendet erbjuder familjerum och rökfria rum.

I utomhusanläggningen sörjer vattnet med den sunda salthalten för en härlig badupplevelse. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. I poolbaren kan gästerna svalka sig med något från dryckesutbudet. Den som inte vill avstå från sportande kan underhålla sig med cykelåkning/mountainbikeåkning. Som en del av boendet sport- och fritidsutbud erbjuds gym, bordtennis och yoga. På hotellet finns wellnesserbjudanden som spa, ångbad, hamam, massagebehandlingar och solarium.

På boendet finns en restaurang, ett café och en bar. Den läckra frukosten som serveras här, ger energi för dagen. Man kan även beställa från menyn, som även inkluderar specialkost som dieträtter och barnmenyer. Därutöver erbjuder boendet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider