Villa Triana - Adults Only

Zadar, Kroatien Flagga - Kroatien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Zadar (ZAD): 16.1 km (26 mins)
  • Outdoor Pool
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning

Recensioner

| 4,2/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Villa Triana ligger i Zadar på stranden, en fem minuters bilfärd från både Beach Puntamika och Borik Beach. Detta hotell med exklusiv profil ligger 1,9 km från Narrow Beach och 4,8 km från Zadar Station.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Till faciliteterna hör även bagageförvaring och kassaskåp. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet har en härlig trädgård med lekplats. Vid behov står likaså parkeringsplatser (gratis) till resenärernas förfogande. Som ytterligare service erbjuds en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, rumservice, tvättservice, en frisör, en tvättautomat och flygbuss. Tack vare cykeluthyrningen kan omgivningarna lätt utforskas. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel. För konferenser, föredrag eller sammanträdanden kan konferensrummet utnyttjas.

Diverse bekvämligheter i de komfortabla rummen höjer trivselfaktorn under vistelsen på boendet. I rummen finns centralvärme. Wifi (gratis) ingår i rummens grundutrustning. Boendet erbjuder rökfria rum.

I utomhusbassängsområdet är vattnet skönt tempererat och sörjer för en sund badupplevelse. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. För den som har lust att aktivera sig erbjuds cykelåkning/mountainbikeåkning, fiske och ridning. Boendet tilltalar även vattensportutövare med vindsurfing, snorkling och dykning. I wellnessavdelningen behöver en inte välja emellan spa och massagebehandlingar, då samtliga erbjuds.

Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Dagligen serveras frukost och lunch. Restaurangen erbjuder även dieträtter. Därutöver erbjuder boendet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider