Scandic Park Hotel

Stockholm, Sverige Flagga - Sverige

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Flygplats Arlanda (ARN): 41.2 km (37 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Bar
  • Smoke-free

Hotellbeskrivning

Hotellet är idealt för såväl affärsresenärer som för familjer och ligger ett par minuters promenad från centrum Stockholm. Den närmsta flygplatsen är Stockholm - Bromma (BMA) som befinner sig 10 km från boendet. Flygplatsen Stockholm - Arlanda (ARN) ligger ungefär 40 km bort.

Under vistelsen kan gästerna avnjuta den rogivande ambiensen i någon av de 201 rökfria rummenna. Receptionen i välkomsområdet är alltid bemannad (24 h/dygn). Boendet erbjuder bagageförvaring, barnpassningsservice, rumservice, tvättservice, sju Konferensrum, en bankettsal och en tvättautomat. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna (gratis). Huset erbjuder självklart även en rad handikappanpassade bekvämligheter. Förutom en mataffär, finns även en rad andra butiker här. För parkering står ett garage till förfogande. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen. Nyheter från när och fjärran kan inlapas från dagstidningarna.

Mot avgift går det att få en extrasäng. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en TV-apparat och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummen finns sminkspegel. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka två rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

En solterrass bjuder in till avkoppling. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning, gym, gymnastik, aerobics och en bastu.

Den gastronomiska avdelningen består av en bar. I den luftkonditionerade och rökfria restaurangen kan gästerna avnjuta en rad specialiteter. Som måltider kan frukost, lunch och middag väljas. Glutenfria måltider, vegetariska rätter, ekologisk kost och laktosfri kost förbereds efter önskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider