Aparthotel Adagio Brussels Grand Place

Bryssel, Belgien Flagga - Belgien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Bryssel (BRU): 15.9 km (27 mins)
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning

Hotellbeskrivning

Tack vare det centrala läget i Bryssel är cityhotellet en perfekt utgångspunkt för att upptäcka området, som är idealt för affärsresenärer. I närheten finns möjligheter att handla och tillgång till kollektivtrafiken finns inom ca. 100 m. Flygplatsen Brüssel - Zaventem (BRU) ligger 16 km från boendet.

Lägenhetshotellet har 140 lägenheter som lätt nås med en hiss. Receptionen är bemannad dygnet runt. Inrättningen har likaså bagageförvaring och ett kassaskåp. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena (gratis). Hotellet tillhandahåller en rad handikappanpassade faciliteter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. På lekplatsen kan barnen leka så mycket de vill. På boendet finns även ett lekrum och ett bibliotek. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen (avgiftsbelagt). På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, tvättservice, en tvättautomat och en hotelldoktor. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en bäddsoffa. Det är möjligt att boka separata sovrum. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. En fullt utrustad kokvrå med ett kylskåp, en mikrovågsugn, en te-/kaffemaskin och en diskmaskin är en del av standardutbudet. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon, en TV-apparat och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Lägenhetshotellet erbjuder familjerum och 140 rökfria rum.

Hotellet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. Här finns även möjligheten att varva ned med gym, dart och aerobics.

Den gastronomiska avdelningen omfattas av en restaurang och en frukostsal. Dagligen serveras en näringsrik frukost.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider