Holiday Inn Express London - Wandsworth

Chelsea, Storbritannien Flagga - Storbritannien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats London-Heathrow (LHR): 25.0 km (40 mins)
  • Flygplats London Gatwick (LGW): 55.6 km (58 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell i London välkomnar gästerna till ett unikt boende som har alla förutsättningar för en trevlig och inspirerande vistelse. Boendet är utmärkt för affärsresenärer. Det finns goda förbindelser till flygplatsen London - Heathrow (LHR) som ligger endast 20 km från boendet. Till flygplatserna London - London City Airport (LCY) och London - Gatwick (LGW) är det 25 km och 45 km.

De 148 rummen och de 140 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på sex våningsplan och nås lätt med en hiss. I receptionen står den vänliga personalen till förfogande, dygnet runt. På boendet finns möjligheten att nyttja faciliteter och service som bagageförvaring, kassaskåp, ett TV-rum, rumservice, tvättservice och ett konferensrum. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena (avgiftsbelagt). Hotellets faciliteter är rullstolsanpassade. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet mot avgift.

Rummen erbjuder luftkonditionering och ett golvvärmesystem. I rum med heltäckningsmattor står dubbelsäng till förfogande. Vid behov kan även extrasängar organiseras. På rummet finns det ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio och wifi, gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Huset erbjuder rökfria rum.

Hotellet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. Här finns även möjligheten att varva ned med tennis och gym.

På boendet finns en frukostsal och en bar. Gästerna skäms bort i den rökfri restaurangen. Restaurangen är utrustad med både klimatanläggning och barnstolar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av övernattning med frukost. Här erbjuds en kontinental bufféfrukost som garanterar en riktigt bra start på dagen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider