Hotel Saint Sophia

Istanbul, Turkiet Flagga - Turkiet

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Flygplats Istanbul Atatürk (IST): 20.5 km (30 mins)
  • Flygplats Istanbul Sabiha Gökçen (SAW): 47.4 km (57 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Recensioner

| 4,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell befinner sig i Istanbul och ligger ungefär en km från havet. Från detta centrala boende är det mycket nära till både nöjen och underhållning. Endast ett fåtal meter från boendet finns restauranger, barer och affärer. Till flygplatsen Istanbul (IST) är det 15 km.

De två juniorsviterna, de två sviterna, de sju enkelrummen och de 16 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på fyra våningsplan och nås lätt med en hiss. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. I hotellet finns bagageförvaring, ett kassaskåp och ett växelkontor. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Husets faciliteter är rullstolsanpassade. Boendet har även en rad affärer. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på hotellet. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en barnvakt, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, översättningstjänster, rumservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. För stöd vid kommunikation och affärsverksamheter erbjuder businesscentret en faxapparat.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. I de flesta rummen finns balkong. I rummen finns en kingsize-säng. För små gäster finns barnsängar. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett kylskåp, ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Härtill kommer strykjärn med strykbräda och en byxpress. Bekvämligheter som en direktvalstelefon, en TV med satellit-/kabelanslutning och wifi (gratis) bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. Dessutom kan gästerna ta uppbäddningsservicen i anspråk. Badrummen har dusch och ett badkar. Även hårtork, sminkspegel och badrockar finns här. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum. Boendet erbjuder 27 rökfria rum.

På terrassen kan gästerna slappa i solen. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning, fiske, ridning, vindsurfing, gym, bowling och en hamam. Om kvällarna kommer gästerna underhållas med livemusik.

På boendet finns en restaurang, en matsal, en frukostsal, ett café och en bar. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och övernattning med frukost. Här erbjuds en kontinental bufféfrukost som garanterar en riktigt bra start på dagen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider