Eurostars Wall Street Hotel

New York, USA Flagga - USA

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats New York Municipal Airport-LaGuardia Field (LGA): 23.2 km (29 mins)
  • Flygplats JFK (JFK): 46.9 km (48 mins)
  • Flygplats Newark (EWR): 26.0 km (34 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 3,8/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell i 4-stjärns kategorin ligger i centrala New York Citys. Boendet är perfekt för gäster som förstår hur den speciella ambiensen bevaras.

Hotellet har 13 sviter och 39 dubbelrum som lätt nås med en hiss. Flerspråkig personal, i den dygnet-runt öppna receptionen, assisterar gärna vid eventuella frågor. Inrättningen har likaså bagageförvaring och ett kassaskåp. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Här finns en rad butiker att shoppa loss i. I boendet finns en tidningskiosk. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, transferservice, rumservice, tvättservice och en piccoloservice. Tack vare cykeluthyrningen kan omgivningarna lätt utforskas. Här finns även ett affärsområde (businesscenter) med faxapparat och fotokopiator tillgängligt.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en queensize-säng. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio, en uttagsadapter, en väckarklocka och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. Dessutom kan gästerna ta uppbäddningsservicen i anspråk. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummet finns en dusch och ett badkar samt hårtork och badrockar till gästerna. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum. Boendet erbjuder familjerum och 52 rökfria rum.

Här finns också möjligheten att träna i fitnessstudion.

Den gastronomiska avdelningen omfattas av en rökfri restaurang och en bar. Dagligen serveras en näringsrik frukost.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider