Waldorf Astoria Bangkok

Bangkok, Thailand Flagga - Thailand

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • gym
  • Flygplats Bangkok (BKK): 33.6 km (35 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Pool bar

Recensioner

| 4,7/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Waldorf Astoria Bangkok placerar dig mitt i Bangkok, en 5 minuters promenad från CentralWorld Shopping Complex och 11 minuter från Siam Square. Detta hotell med lyxprofil ligger 1,1 km från Lumphinis park och 1,1 km från Siam Paragon Mall.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. I boendet finns bagageförvaring och ett kassaskåp. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hiss och rullstolsanpassade faciliteter finns att tillgå. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen (gratis). Som ytterligare service erbjuds barnpassningsservice, en barnvakt, transferservice, rumservice, tvättservice, en frisör och en tvättautomat. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. För konferenser, föredrag eller sammanträden står 10 rum till förfogande.

I rummen finns ett vardagsrum och ett badrum. Att luftkonditionering är installerat innebär hemtrevliga rumstemperaturer. I rummen finns en kingsize-säng. Separata sovrum kan arrangeras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns även ett kylskåp och en te-/kaffemaskin. Det lilla extra som en telefon, en plattskärmstv, en radio och wifi, gör semestertillvaron än mer bekväm. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummen finns en dusch och ett badkar. Hårtork, sminkspegel och badrockar finns också. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Boendet erbjuder rökfria rum.

Bassängerna i utomhusanläggningen passar dem som söker aktiv rekreation eller regelmässig vattenträning. Uppfriskande drycker i poolbaren och härlig avslappning i bubbelpoolen får alla vattenkatter på bästa humör. Terrassen med solsängar och parasoller lockar till avkoppling. Med ett gym, biljard, gymnastik och aerobic på hotellet har gästerna ett stort utbud av inomhusaktiviteter att välja mellan. I huset finns wellnesserbjudanden som spa, bastu, ångbad, skönhetssalong och massagebehandlingar. Att även en miniklubb, ett disco och en nattklubb finns på boendet innebär att det aldrig är särskilt långt till underhållning.

Måltider avnjuts i en av de fyra restaurangerna. Boendet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: halvpension och helpension. Här serveras frukost, lunch och middag. Glutenfria måltider och vegetariska rätter förbereds efter önskemål. Ytterligare finns möjligheten att beställa picknick och snacks. En särskild attraktion är matlagningsshowen där gästerna kan följa kockarnas spännande arbete. Här finns ett brett urval av alkoholhaltiga drycker att välja från.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider