Hotel Casa del Mare Vizura

Kotor, Montenegro Flagga - Montenegro

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • spa
  • Flygplats Tivat (TIV): 12.5 km (20 mins)
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking

Hotellbeskrivning

Hotellet ligger i Kotor. Boendet är placerat i stadens centrum och ligger ungefär en km från stranden.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. På boendet finns möjligheten att nyttja faciliteter och service som bagageförvaring, kassaskåp, transferservice, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena (gratis) gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Boendets faciliteter är handikappsanpassade och har en hiss. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet utan avgift. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

I rummen finns luftkonditionering vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av havsutsikten. För små gäster finns barnsängar. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. Bekvämligheter som en telefon, en TV-apparat och wifi (avgiftsbelagt) bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummen finns hårtork och badrockar. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika.

Bassängerna inomhus och utomhus passar bra för både avslappning och regelmässig vattenträning. Solstolar och parasoll på solterrassen gör semestern perfekt. Här finns även möjligheten att varva ned med spa, en bastu och massagebehandlingar.

Det finns en restaurang. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av halvpension. Dagligen serveras frukost och en variationsrik kvällsbuffé.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider