Hotel Astoria

Genève, Schweiz Flagga - Schweiz

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Genev (GVA): 5.1 km (15 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Hotellbeskrivning

Belägen vid en målerisk sjö befinner sig cityhotellet likaså nära centrum Genfs Flygplatsen Genf (GVA) ligger fyra km från boendet.

Hotellet som erbjuder 63 rökfria rum, 11 enkelrum och 50 dubbelrum befinner sig i en byggnad med sex våningar. Byggnaden är utrustad med en hiss. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. En garderob, bagageförvaring, kassaskåp, ett växelkontor och en drickautomat står till förfogande för gästerna. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena (avgiftsbelagt). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade faciliteter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Här finns en rad butiker att shoppa loss i. I boendet finns ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även medicinsk assistans, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Det finns också ett strykjärn med strykbräda och en byxpress. Här finns även en telefon, en TV-apparat, en radio och wifi (gratis). I badrummet finns en dusch. Även hårtork står till förfogande. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

Ett sport- och underhållningsutbud möjliggör ett flexibelt fritidsliv. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Här finns även möjligheten att varva ned med tennis, dart, spa och en bastu. På kvällen kan gästerna avsluta dagen med livemusik.

På boendet finns en restaurang, ett café, en bar och en pub. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och övernattning med frukost. Frukost, lunch och en middag á la carte lockar med många rätter och lika många kulinariska njutningar.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider