The Bruntsfield Hotel

Edinburgh, Storbritannien Flagga - Storbritannien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Flygplats Edinburgh (EDI): 12.5 km (27 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,2/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell ligger på en huvudgata en kort promenad från centrum Edinburgh. Flygplatsen Edinburgh - Turnhouse (EDI) ligger 14 km från boendet.

Detta cityhotell byggdes år 1888. De 15 juniorsviterna, de fyra enkelrummen och de 48 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på tre våningsplan och nås lätt med en hiss. Receptionen i välkomsområdet är alltid bemannad (24 h/dygn). Det luftkonditionerade hotellet erbjuder bagageförvaring, ett kassaskåp, rumservice, tvättservice, ett konferensrum och en bankettsal. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendets faciliteter är rullstolsanpassade. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. Vid behov står likaså parkeringsplatser till resenärernas förfogande. Cyklar kan ställas i cykelförrådet.

För ett behagligt klimat i rummen finns centralvärme och en fläkt. Rum har en dubbelsäng med heltäckningsmattor. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. Härtill kommer strykjärn med strykbräda och en byxpress. En telefon med direktval, en TV-apparat, en radio, en väckarklocka och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Något särskilt gästerna i badrummen kosmetika. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum. Huset erbjuder familjerum och 67 rökfria rum.

På terrassen kan gästerna slappa i solen. Den som inte vill avstå från sportande kan underhålla sig med cykelåkning/mountainbikeåkning.

På boendet finns en frukostsal och en bar. I den rökfria restaurangen finns barnstolar. Hotellet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost och halvpension. Dagligen serveras en kontinental frukost och menykreationer middag. Man kan även beställa från menyn, som även inkluderar specialkost som dieträtter och glutenfria måltider. Därutöver erbjuder huset även särskilda matönskemål. Boendet har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider