Hotel Van Belle

Bryssel, Belgien Flagga - Belgien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Bryssel (BRU): 17.1 km (29 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Bar

Hotellbeskrivning

Hotellet välkomnar gästerna till ett boende i Bryssel. I närområdet finns goda anslutningar till kollektivtrafiken.

Huset som erbjuder 124 rum, 33 enkelrum och 87 dubbelrum befinner sig i en byggnad med fem våningar. Byggnaden är utrustad med en hiss. I receptionen står flerspråkig personal redo för alla eventuella frågor. Bagageförvaring, kassaskåp, ett bibliotek och ett konferensrum står till förfogande för gästerna. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. Till hotellets serviceutbud räknas flygbuss. Cyklar kan ställas i cykelförrådet.

Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. En telefon med direktval, en TV-apparat och wifi (avgiftsbelagt) innebär optimal komfort. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork.

Boendet erbjuder olika sport- och fritidsaktiviteter. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning och tennis.

Den gastronomiska avdelningen består av en restaurang och en bar. Hotellet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: halvpension och helpension. Här erbjuds frukost, lunch och middag. Man kan även beställa från menyn, som även inkluderar specialkost som glutenfria måltider och vegetariska rätter.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider