Hotel Boutique Monaco

Bukarest, Rumänien Flagga - Rumänien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • A/C
  • Flygplats Bucharest (OTP): 17.2 km (26 mins)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning

Recensioner

| 4,4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Hotel Boutique Monaco ligger i Bukarest (i området Bukarest centrum), en tio minuters bilfärd från både Parlamentet (Palatul Parlamentului) och University Square. Detta hotell med exklusiv profil ligger 20,3 km från Therme Bucharest och 1,1 km från Theodor Pallady Museum.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. På boendet finns möjligheten att nyttja faciliteter och service som bagageförvaring, kassaskåp, en biluthyrning, transferservice, tvättservice, en faxapparat, en tvättautomat och en rökruta. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Vid behov står likaså parkeringsplatser till resenärernas förfogande. Till hotellets serviceutbud räknas flygbuss. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

I rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Gästerna sover i en dubbelsäng. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Bekvämligheter som en direktvalstelefon, en TV-apparat och wifi (gratis) bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. I badrummen finns hårtork. Boendet erbjuder familjerum och rökfria rum.

Den läckra frukosten som serveras här, ger energi för dagen. Restaurangen erbjuder även dieträtter. Därutöver erbjuder huset även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider