Holiday Inn Hamburg - HafenCity

Hamburg, Tyskland Flagga - Tyskland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Bar
  • gym
  • Flygplats Hamburg (HAM): 15.2 km (36 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Hotellbeskrivning

Holiday Inn Hamburg - Hafencity, an IHG Hotel ligger centralt i Hamburg, en fem minuters bilfärd från både Hamburg Cruise Center och Miniatur Wunderland. Detta hotell med lyxprofil ligger 2 km från Elbphilharmonie och 3,8 km från Reeperbahn.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Bagageförvaring och kassaskåp bidrar till en komfortabel vistelse. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Boendet erbjuder självklart även en rad handikappanpassade bekvämligheter. Husets faciliteter är handikappsanpassade och har en hiss. Boendet har även en rad affärer. På lekplatsen kan barnen leka så mycket de vill. Gästerna kan parkera sitt fordon i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. För stöd vid kommunikation och affärsverksamheter erbjuder businesscentret en faxapparat.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. På rummet finns det ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. Härtill kommer strykjärn med strykbräda och en byxpress. Här finns även en telefon, en TV-apparat, en radio och wifi (gratis). Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummet finns en dusch, samt hårtork och badrockar. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Hotellet erbjuder rökfria rum.

Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning, tennis, gym, gymnastik och aerobics. Underhållning erbjuds dessutom i form av ett kasino.

På boendet finns en restaurang, ett café och en bar. Den läckra frukosten som serveras här, ger energi för dagen. Dieträtter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder boendet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider