Pallazzo Fortezza

Rethymnon, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • A/C
  • Flygplats Kreta Chania (CHQ): 68.7 km (1 hour 13 mins)
  • Nightclub
  • Kitchenette
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning

Hotellbeskrivning

Pallazzo Fortezza ligger i Rethymno, ett stenkast från både Museum of Contemporary Art och Fortezza fästning. Detta lägenhetshotell ligger 0,1 km från Lefteris Kanakakis museum och 0,2 km från Gamla turkiska badhuset.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Till faciliteterna hör kassaskåp och en bankomat. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna (gratis). I affären kan mat köpas. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. Som ytterligare service erbjuds en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, tvättservice och en tvättautomat. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Balkong är standard i flesta rummens. Rummen är utrustade med en dubbelsäng och en bäddsoffa. Separata sovrum kan arrangeras. För små gäster finns barnsängar. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. I kokvrån finns ett kylskåp och en te-/kaffemaskin. En telefon, en TV-apparat och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. I badrummet finns en dusch samt hårtork och sminkspegel till gästerna. Boendet erbjuder familjerum och rökfria rum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. Solstolarna lockar till solbad. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning, ridning och vindsurfing. Att även en miniklubb, ett disco och en nattklubb finns på boendet innebär att det aldrig är särskilt långt till underhållning.

Den läckra frukosten som serveras här, ger energi för dagen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider