Rixos Beldibi –

Kemer, Turkiet Flagga - Turkiet

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Avstånd strand: 30 m
  • Flygplats Antalya (AYT): 43.7 km (47 mins)
  • Flygplats Gazipasa (GZP): 206 km (3 hours 13 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Bar
  • Pool bar
  • Smoke-free
  • distance_city: 700

Recensioner

| 4,7/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Kurhotellet erbjuder perfekta förutsättningar för såväl affärsresenärer som för familjer. Hotellet befinner sig ett par minuters promenad från centrum Beldibis i en rofylld, lantlig miljö.

De 12 sviterna och de 175 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på fem våningar och nås lätt med fyra hissar. I receptionen står den vänliga personalen till förfogande, dygnet runt. Tack vare att internet (wifi) är tillgängligt i de allmänna utrymmena (gratis) kan gästerna lätt hålla kontakten med nära och kära. Semesterorten tillhandahåller en rad handikappanpassade faciliteter. Att boendet har både en mataffär och en souvenirshop och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. Anläggningen har en härlig trädgård med lekplats. I boendet finns ett lekrum. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på resortens. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, en biluthyrning, transferservice, en kostnadspliktig roomservice, en väckningstjänst, en frisör och en piccoloservice. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen. Dagstidningar finns att tillgå, mot en extra kostnad.

I rummen finns luftkonditionering. Den balkong med partiell havsutsikt som finns i de flesta av boendealternativen är en plats för njutning. Dessa rum har en dubbelsäng och en bäddsoffa och är inredda med mjuka heltäckningsmattor. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Här finns även en te-/kaffemaskin. Det lilla extra som en telefon med direktval, satellit-TV, en radio, en DVD-spelare och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. Uppbäddningsservicen ger gästerna extra komfort. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummet finns självklart en dusch. Även hårtork, sminkspegel och badrockar finns här. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka två rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

En utomhusbassäng och en inomhushall bjuder in till avslappnade bad. Barnen kan plaska och leka av sig i plaskdammen. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Vid poolen finns en snackbar. Boendet erbjuder tennis, boccia, beachvolleyboll, basket och minigolf och mot en extra avgift kan man även aktivera sig med cykelåkning/mountainbikeåkning. Med aktiviteter som vattenskidåkning, jetskiåkning, kanotpaddling, vattenaerobic och vattengymnastik får vattensportentusiaster verkligen valuta för sina pengar. Med ett gym, bordtennis, badminton, dart, yoga och pilates på semesterorten har gästerna ett stort utbud av inomhusaktiviteter att välja mellan. Boendet förfogar över en wellnessavdelning med spa, en bastu, ett ångbad och en hamam. Mot en kostnad erbjuds även en skönhetssalong, massagebehandlingar, hydroterapibehandlingar, en aromaterapi och ett Kleopatrabad. Ytterligare fritidserbjudanden som erbjuds på boendet är en miniklubb, livemusik och ett disco.

På boendet finns ett café, en bar och en pub. Gästerna kommer njuta av utbuden i de sex restaurangerna (icke-rökare, buffé och à la carte). Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Semesterorten erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: helpension och all-inclusive. Till frukost, lunch eller middag kan gästerna äta buffé eller välja sin favorit från menyn lunch och middag). I semesteranläggningen serveras också dieträtter. Babymat erbjuds till de små. En särskild attraktion är matlagningsshowen där gästerna kan följa kockarnas spännande arbete. Dryckesmenyn innehåller en mängd alkoholhaltiga och alkoholfria drycker som internationella varumärken.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider