Kolymbia Village (f.d. My Village)

Kolymbia, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • A/C
  • Avstånd strand: 3 km
  • Avstånd till centrum: 3 km
  • internet
  • room_balcony
  • meals: Självhushåll
  • built_year: 2018, renoverat 2019
  • transfer_time: Ca 45-60 min
  • pool: Privat pool
  • beach_chair
  • room_floor: Klinkers
  • nbr_floors: 2
  • credit_card
  • room_ac
  • nbr_rooms: 32

Recensioner

| 4,8/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Sommarhus och hotell i ett
Tänk dig en skön sommarsemester i ett grekiskt sommarhus, med egen pool, terrass och grill. På sommarhushotellet Kolymbia Village i Kolymbia erbjuder vi 32 nybyggda, moderna sommarhus med plats för upp till sex personer i samma boende. Detta är en perfekt plats för att samla ihop hela släkten för en härlig familjesemester på Rhodos.

I ditt privata hus hittar du alla sorters hushållsutrustning, och från hotellet är det nära till den härliga stranden (ca 3 km) och mängder av sevärdheter. Husen ligger på en höjd i ett naturskönt område med berg på den ena sidan och en vacker slätt som leder till havet på den andra sidan.

Husen på Kolymbia Village är placerade så att du kan umgås med dina grannar om du så önskar, men du kan också välja att hålla din semester helt privat.

För en extra lyckad semester rekommenderar vi varmt att du skaffar en hyrbil, så att du enkelt kan upptäcka allt vad vackra Rhodos har att erbjuda.

Privat pool och två stränder
I anslutning till ditt sommarhus på Kolymbia Village har du en egen pool med solsängar. Poolen bjuder in till uppfriskande morgondopp, svalka under heta dagstimmar och mysiga kvällsopp. Här kan du bada och njuta av den varma solen när du än önskar, samtidigt som barnen kommer älska att ha en pool att hoppa i när de vill. En garanterad hit!

I närheten finns två stränder som du kan besöka när du är sugen på ett salt dopp: Kolymbia Beach och Tsambika Beach. Båda har härligt, turkost vatten, ligger på endast tre och sex kilometers avstånd från hotellet och bjuder på fantastiska sol- och badmöjligheter. Här kan du hyra solsängar och parasoller, och det finns restauranger som serverar snacks och god lunch.

Grilla i din egen trädgård
Alla sommarhus på Kolymbia Village har rymliga kök med all världens utrustning, som gör det enkelt att laga mat till hela familjen!

Alla kök har kylskåp, spis, mikrovågsugn, vattenkokare, diskmaskin, toastjärn, espressomaskin samt kastruller och liknande för grundläggande matlagning.

Varje hus har sin egen kolgrill med startpaket av kol samt nödvändiga grillverktyg. Det finns alltså goda möjligheter till härliga grillmåltider med hela familjen på Rhodos ljumna kvällar. Ett välkomstpaket bestående av vatten, frukt, en flaska vin och medel till första disk och tvätt ingår i priset.

Endast 500 meter från hotellets port ligger närmsta matbutik, så det är enkelt att handla varor till veckans måltider.

Hela familjen samlad
Under en semester i ett av sommarhusen på Kolymbia Village kan hela familjen vara tillsammans och spendera kvalitetstid med varandra. Den egna poolen kommer garanterat uppskattas av alla plasksugna barn, och de kan även passa på att skaffa nya kompisar som som bor i de andra sommarhusen på området.

Den närmsta och största vattenparken är Atlantica Mikri Poli, som ni kan besöka om barnen vill åka vattenrutschbanor. På Rhodos finns också ett stort antal aktiviteter och utflykter som lämpar sig för gäster av alla åldrar, och som även uppskattas av barn.

Upptäck Rhodos på egen hand
Kolymbia Village ligger direkt intill huvudvägen som sträcker sig runt hela Rhodos ö. Detta betyder att du med hjälp av egen hyrbil kan ta dig till bland annat mängder av ljuvliga stränder, mysiga Rhodos stad och spännande sevärdheter såsom Lindos, som måste upplevas. För att kunna uppleva allt detta och få ut så mycket som möjligt av semestern rekommenderar vi varmt att du hyr en bil.

Golfbanan Afandou Golf ligger endast fem kilometer från Kolymbia Village. Inom räckhåll finns också möjlighet till bergsklättring och diverse vattensporter för hela familjen. Rhodos erbjuder ett stort antal aktiviteter för stora som små både på land och till havs. Åk gärna med på en av våra utflykter för att utforska detta mer!

Nya, moderna sommarhus
På Kolymbia Village erbjuder vi tre olika typer av sommarhus. Alla är moderna och utrustade med nödvändiga bekvämligheter. Samtliga hus är ca 80 m², och har ett vardagsrum med kök samt två sovrum. Här finns fyra riktiga sängplatser, och bäddsoffor som mäter 190x160 cm. Det som skiljer hustyperna åt är deras respektive trädgårdar och pooler.

Alla sommarhus har badrum med badkar, tvättmaskin med inbyggd torktumlare (med startpaket för första tvätt), torkställ, strykjärn och strykbräda, hårtork, två set lakan och handdukar per person samt en rulle toalettpapper som fås vid check-in. För information om innehåll i köket, vänligen se under ”Mat och dryck”.

Här finns eget wifi i huset, satellit-tv, Android-tv och Netflix. För det sistnämnda krävs eget konto för att logga in.

Alla rum har sin egen air-condition, elektiska jalusier för fönstren och klinkergolv. Det finns ingen safety box. Du som reser med småbarn kan få spjälsäng och barnstol på begäran, helt kostnadsfritt.

Två sovrum och vardagsrum, liten pool och liten trädgård, 2-6 personer
Dessa hus är på 80 m² och har en liten pool samt en mycket liten trädgård som främst består av buskar och blommor. Hus, pool och trädgård mäter tillsammans ca 120 m². Här finns fyra riktiga sängplatser och bäddsoffor som mäter 190x160 cm. Villan kan bokas som enkelboende mot ett tillägg.

Två sovrum och vardagsrum, pool, 2-6 personer
Dessa hus är på 80 m², och har en terrass med en större pool. Hus, pool och terrass mäter tillsammans ca 130 m². Här finns fyra riktiga sängplatser och bäddsoffor som mäter 190x160 cm.

Två sovrum och vardagsrum, pool och stor trädgård, 2-6 personer
Dessa hus är på 80 m², och har en större pool samt en grönskande trädgård. Hus, pool och trädgård mäter tillsammans ca 160 m². Här finns fyra riktiga sängplatser och bäddsoffor som mäter 190x160 cm.

Hållbarhet och gröna initiativ
Vi på Nazar har frågat de hotell vi samarbetar med vad de gör för att ta hand vår miljö och hur de arbetar med hållbarhet. Vi ställde också frågan om vilka gröna initiativ de har planerade i framtiden samt vilka projekt som är igång just nu.

Gemensamt för alla hotell är att de gör betydligt mer än vad man hade kunnat tro, samtidigt som det finns stora idéer om hur de kan starta ännu fler initiativ i framtiden.

På Kolymbia Village gör de bland annat följande initiativ:

• De har magnetiska nyckelkort till alla villor och detta gör att elektriciteten och luftkonditionering stängs av när gästerna lämnar huset

• De har bytt alla glödlampor till LED-lampor för att minska elförbrukningen

• De har installerat ett system som gör att 95 % av vattnet från poolerna blir återanvänt på andra ställen på området

• På området används en elgolfbil för transportering av sängkläder och städmaterial m.m.

• Det används miljövänliga produkter till städningen


Kontakta Nazarguide på flygplatsen vid ankomsten för att få information om incheckningen på Kolymbia Village.

Som utgångspunkt kommer våra guider inte till Kolymbia Village. Du är alltid välkommen att kontakta guiderna via telefon, chatt, sms eller mail för att avtala ett möte, boka en utflykt eller få hjälp om det behövs. 

Poolen rengörs två gånger i veckan.

Sommarhuset överlämnas med två set lakan och handdukar per person.

Husen levereras städade vid ankomst, och ytterligare städning kan tillköpas på plats. För gäster som stannar i två veckor ingår städning också en gång i mitten av vistelsen. Rengöringsutrustning finns, men nödvändiga tvättmedel måste införskaffas.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider