Paloma Finesse

Side, Turkiet Flagga - Turkiet

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • Avstånd strand: 0 m
  • Flygplats Antalya (AYT): 70.4 km (1 hour 8 mins)
  • gym
  • safety_box
  • internet
  • room_balcony
  • pool_children
  • meals: All Inclusive
  • built_year: 2019
  • transfer_time:
  • room_minibar
  • pool_towels
  • beach_chair
  • room_floor: Stengolv
  • distance_beach: 0 m
  • pool_slides
  • wellness
  • beach_towel
  • credit_card
  • room_ac
  • nbr_rooms: 299
  • all_inclusive
  • distance_beach: 0 m

Recensioner

| 4,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Minimalistisk lyx i Side
Redan när du stiger in i lobbyn på Paloma Finesse så hänförs du av hotellets mjuka och lyxiga atmosfär. Hela hotellet är en hyllning till konstnärligt minimalistisk byggkonst som sträcker sig över 80 hektar av vacker sydturkisk natur. Paloma Finesse är modernt, rofyllt, ljust och sofistikerat in i minsta detalj.

Lyxigt poolområde och stor vattenpark!

Vid poolområdet råder en väldigt skön atmosfär i lugnt tempo, njuter du hellre av bad i havet hör du tonerna från hotellets DJ som spelar skön musik i den mysiga strandbaren. Hotellets vattenpark erbjuder inte mindre än 19 lekfulla vattenrutschkanor och häftiga upplevelser.

Brett All Inclusive-utbud av hög kvalitet

I den stilistiska buffétrestaurangen serveras rätter efter säsong och kockarna tillagar gärna mat som är både god och hälsosam för både barn och vuxna. På Paloma Finesse behöver du knappast sakna något av mat, dryck, vattenlek eller aktiviteter.

Våra gästers favoriter:

Exklusiva rum med riktigt gott om plats!

Stor vattenpark med hela 19 vattenrutschbanor

All Inclusive i toppklass ingår i ditt pris!

Det här hotellet ingår i exklusiva Premium Collection, där du hittar våra absolut finaste och lyxigaste hotell.

All Inclusive på Paloma Finesse
Tillfredsställ alla dina sinnen med mat och dryck på Paloma Finesse! I hotellets buffétrestaurang, där du äter dina tre huvudmåltider för dagen, kan du ta för dig av färskpressad juice, handgjord pasta, exklusiva charkuterier, färsk grillad fisk och lokala turkiska läckerheter. Även för barnen finns massor av mat som är speciallagad bara för dem.

Barer och snackbarer på Paloma Finesse

På det här hotellet finns ett patisserie som serverar glass, bakverk och kaffe hela dagen lång. I flera av hotellets barer kan du få en drink under dygnets alla timmar. Två av snackbarerna - beach club-baren och Med Kitchen – erbjuder lättare rätter, snacks och dryck vissa tider under dagen. Dessa två förvandlas sen till à la carte-restauranger om kvällarna. Tea corner passar dig som är te-älskare och erbjuder varma teer och iste av olika sorter.

Hur många à la carte-restauranger har Paloma Finesse?

Tre stycken! Beach club-baren svidar om till en grillrestaurang på kvällarna och Med Kitchen heter hotellets moderna, medelhavsinspirerade fisk- och skaldjursrestaurang. Den tredje à la carte-restaurangen, Chefs Kitchen, serverar mat lagad av gästkockar från hela världen som byts ut varje vecka under högsäsongen. Chefs Kitchen besöks mot en extra kostnad.

Barnens All Inclusive

På Paloma Finesse finns en kock som enbart specialiserar sig på mat till barn. Oavsett om barnen vill äta hälsosamt eller unna sig ordentligt på semestern finns alla möjligheter här. Utöver det finns så klart massor av sötsaker, snacks, dryck och enklare rätter som är som gjorda för små hungriga semester-magar! Självklart serveras också glass All Inclusive stora delar av dagen.

Det här ingår i All Inclusive-konceptet:

All Inclusive-buffé. Frukost, lunch och middag

Lokal alkoholhaltig/alkoholfri dryck dygnet runt

Strandbar och poolbar med dryck, snacks och enklare rätter

Glass under större delen av dagen

Snacks under delar av dagen

Bra att veta:

Reser du hem sent? När du reser All Inclusive med oss ingår ditt All Inclusive-program även efter att du har checkat ut från ditt rum och fram till det är dags att resa hem.

Vissa importerade drycker och restaurangen Chefs Kitchen, ingår inte i ditt All Inclusive-program

Rökning kan förekomma på gemensamma platser utomhus

Rymliga rum med avskalad design
De lyxiga rummen på det här hotellet har gott om plats och går i milda, grå och vita toner ackompanjerade av smakfulla trädetaljer i minimalistisk stil. Alla rum har stengolv.

När du bor i någon av familjesviterna kan du låna en del attiraljer för barn mot en deposition: Flaskvärmare, badbalja, barnsäng, barnvagn och babymonitor. I dessa rum får barnen dessutom ett litet välkomstpaket bestående av leksaker och målarbok med kritor eller pennor.

Det här finns på alla rum:

Balkong, terrass eller terrass med Swim Up-pool

Central luftkonditionering

Minibar

Wifi

Vattenkokare

Te- och kaffefaciliteter

Tv, telefon, safety box

Duschkabin, hårfön

Bra att veta:

Minibaren innehåller vatten, läsk och öl som fylls på dagligen

Vilka pooler finns på Paloma Finesse?
Det här hotellet har en härlig huvudpool där alla solälskare kan ta sig ett svalkande dopp, och intill denna ligger också en barnpool för hotellets yngre gäster.

Men Paloma Finesse är kanske mest känd för sin imponerande vattenpark- Palomaqua- som är en av regionens allra största, med hela 19 vattenrutschbanor för alla åldrar och plaskområde.

Hotell precis vid stranden

Vid den långa glittrande stranden precis nedanför hotellet ligger strandpaviljongerna på rad i solskenet. En sådan kan du hyra när du vill ha några bekvämt privata timmar vid havet. Från dessa kan du också beställa färsk frukt, färskpressad juice och sötsaker mellan vissa tider på dagen. På stranden ligger dessutom en fin beach club som serverar snacks, enklare rätter, färsk frukt, kaffe och drinkar. Under säsongen gästspelar olika dj´s som spelar skön musik med havet som närmsta granne.

Det här finns på stranden på Paloma Finesse:

Solsängar och parasoller utan extra kostnad

Strandpaviljonger mot extra kostnad

Beach club med dryck och enklare rätter

Vissa vattensportsaktiviteter mot extra kostnad

Underhållning för barn
I hotellets barnklubb kan barn mellan 4–12 år leka och skoja och träffa nya vänner. De internationella aktivitetsguiderna underhåller barnen med workshops, kreativa lekar och andra skojiga aktiviteter under stora delar av dagen. På kvällarna aktiveras barnen i det skojiga minidiscot, eller med roliga kvällsshower som passar barn. För ungdomar mellan 13–16 finns en tonårsklubb. Hit kan de unga komma och hänga med jämngamla en stund. Här kan de dessutom få prova på dj-lektioner bland mycket annat.

Det här finns också på barnens Paloma Finesse:

Barnklubbshus med plats för inomhuslek

Lekplats

Spelhörna med diverse tv-spel

1 barnpool

Vattenpark med 19 vattenrutschbanor och plaskområde

Vad finns att göra på Paloma Finesse?
Under din semester på Paloma Finesse bör du passa på att promenera i den japanska Zen-trädgården med vackra stendekorationer i lugnande tropiska omgivningar. Detta är en plats att återfå lugnet på och att njuta av ensam eller tillsammans med andra.

Du kan också delta i kreativa workshops och konstkurser som finns anpassade för alla ambitionsnivåer och alla åldrar. Kom ihåg att ta en titt i hotellets egen inrednings- och dekorationsbutik där dekor i samma stil som hotellets egen säljs. Ta med dig en liten bit av Paloma Finesse hem!

Paloma Finesse ligger sex kilometer från både Side stad och staden Manavgat, som båda är värda ett besök. 80 kilometer bort ligger den stora staden Antalya där du kan besöka de mytiska gränderna i den gamla stadsdelen bland annat.

Wifi

Det finns kostnadsfritt wifi på rummen och på hela hotellområdet. Hastigheten varierar beroende på antal användare och var på hotellet du befinner dig.

Ett urval av aktiviteter på Paloma Finesse:

Strandvolleyboll, bordtennis, minifotboll

Backgammon, schack, boccia

Vissa vattenaktiviteter i poolen

Tennis

Ett urval av underhållning på Paloma Finesse:

Kvällsunderhållning i amfiteatern

Livemusik och dj i beach clubben

Se mer om aktiviteter och underhållning för barn under fliken ”För barn och ungdomar”.

Mot betalning

Upplyst tennisbana, tennislektioner och tennisutrustning, butiker

Lyxigt hotellspa i Side
Hitta din inre balans och återhämta dig på semestern i hotellets moderna spa. I spaet finns både bastu och det turkiska badet hamam. Här kan du även köpa till olika behandlingar som exempelvis massage, ansiktsbehandlingar. Eller varför inte en peeling efter en lång dag i solen?

Fitness och gym på Paloma Finesse

Det här hotellet samarbetar med en extern yogastudio för att kunna ge dig träning av hög kvalitet. Utöver det hålls träningsklasser med diverse träningsformer. Paloma Finesse har också ett bra utrustat gym som har det du behöver för att hålla formen under din semester.

Ett urval av träning på Paloma Finesse:

Gym

Vattengymnastik

Aerobics, step

Stretchning, yoga

Dansklass


Mat och dryck

Reser du hem sent? När du reser All Inclusive med oss ingår ditt All Inclusive-program även efter att du har checkat ut från ditt rum och fram till det är dags att resa hem.

Vissa importerade drycker och restaurangen Chefs Kitchen, ingår inte i ditt All Inclusive-program

Rökning kan förekomma på gemensamma platser utomhus

Rummen

När du bor i någon av familjesviterna kan du låna en del attiraljer för barn mot en deposition: Flaskvärmare, badbalja, barnsäng, barnvagn och babymonitor. I dessa rum får barnen dessutom ett litet välkomstpaket bestående av leksaker och målarbok med kritor.

Minibaren innehåller vatten, läsk och öl som fylls på dagligen

Pool och strand

Vattenparkerna på våra hotell håller öppna under högsäsongen. Vissa hotell kan ibland ha kortare öppettider i sina vattenparker precis i början eller slutet av högsäsongen. Vissa vattenparker öppnar senare under säsongen än själva hotellen. Hotellen bestämmer själva vilka öppetider deras egna vattenparker har och håller dem ofta öppna under specifika tider på dagen. Varje enskilt hotell kan ändra öppettiderna i vattenparken med kort varsel utan att meddela Nazar. Vattenparkerna kan även hållas stängda vid dåligt väder eller vid för få antal gäster. För mer detaljerad information om just ditt hotells vattenpark hänvisar vi till hotellets egen hemsida.

Dubbelrum, 2 personer
I dubbelrummet på 42 m² finns två riktiga sängplatser och en extrasäng i form av en bäddsoffa som mäter 225x100 cm. Rummet kräver minst två fullt betalande och här kan bo max två vuxna. Dubbelrummet kan bokas med landutsikt, eller som Swim Up-rum med direkt tillgång till en pool som delas med gästerna i de andra Swim Up-rummen mot ett tillägg. Dubbelrum med landutsikt kan också bokas som ett enkelrum mot ett tillägg.

Familjesvit, 2–4 personer
I familjesviten på 52 m² finns två riktiga sängplatser och en extrasäng i form av en bäddsoffa som mäter 225x100 cm. Rummet kräver minst två fullt betalande och här kan bo max tre vuxna och ett barn och det är möjligt att få barnpris för ett barn. Familjesviten kan bokas med landutsikt med balkong. Det kan också bokas med landutsikt och terrass, med landutsikt som Swim Up-rum med direkt tillgång till en pool som delas med gästerna i de andra Swim Up-rummen eller med havsutsikt mot tillägg.

Familjesvit Large, 2–5 personer
I familjesviten på 74 m² finns fyra riktiga sängplatser och en extrasäng i form av en bäddsoffa som mäter 225x100 cm. Rummet kräver minst två fullt betalande och här kan bo max fyra vuxna och ett barn och det är möjligt att få barnpris för ett barn. Familjesvit Large kan också bokas med terrass mot ett tillägg.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider