The Clermont London, Charing Cross

Bloomsbury, Storbritannien Flagga - Storbritannien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats London Gatwick (LGW): 84.3 km (1 hour 22 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell ligger mitt i London hjärta, på en huvudgata. Boendet passar för affärsresenärer. I närområdet finns restauranger och barer, men även förbindelser till kollektivtrafiken (rund 100 m). De närmsta nattklubbarna nås inom ungefär en km, Inköpsmöjligheter nås inom ca. en km. Det finns goda förbindelser till flygplatsen London - London City Airport (LCY) som ligger endast 15 km från boendet. Till flygplatserna London - Heathrow (LHR) och London - Gatwick (LGW) är det 25 km och 49 km.

Detta cityhotell byggdes år 1864. Hotellet huserar i ett sex-våningshus och har sammanlagt 33 lägenheter och 206 dubbelrum. På hotellet har gästerna självklart tillgång till hiss. Dygnet runt står gästerna flerspråkig personal vid receptionen var in- och ut-checkning är möjlig 24 timmar om dygnet. En garderob, bagageförvaring, kassaskåp och ett växelkontor bidrar till en komfortabel vistelse. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Boendets faciliteter är rullstolsanpassade. Boendet har även en rad affärer. I boendet finns ett TV-rum. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, en biluthyrning, översättningstjänster, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. I sammanträdes- och konferensområdet (businesscenter) kan en faxapparat och en projektor utnyttjas.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Det är möjligt att boka separata sovrum. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Härtill kommer strykjärn med strykbräda och en byxpress. Här finns även en direktvalstelefon, en TV med satellit-/kabelanslutning, en radio och wifi (gratis). I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Hotellet erbjuder familjerum, rökfria rum och rökrum.

Här finns också möjligheten att träna i fitnessstudion. Under kvällstimmarna kan gästerna njuta av livemusik.

På boendet finns en rökfri restaurang, en matsal, ett café och en bar. En innehållsrik frukostbuffé är garant för en skön start på dagen. För lunch och middag står valet mellan a la carte och meny. Dieträtter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Ytterligare finns möjligheten att beställa särskilda matönskemål och snacks.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider