Cook's Club Alanya

Alanya, Turkiet Flagga - Turkiet

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • hotell för vuxna
  • Avstånd till centrum: 15 km
  • Flygplats Gazipasa (GZP): 42.8 km (50 mins)
  • Flygplats Antalya (AYT): 124 km (1 hour 53 mins)
  • Internet
  • Distance Centre: 0mAlanyacentrum15km

Recensioner

| 4,4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Var uppmärksam på att mellan 15 nov – 15 mars har vi begränsad guideservice. Detta betyder att det inte kommer vara en guide på flygplatsen vid ankomst och hemresa eller på hotellen. En skandinavisk / engelsktalande guide kommer att vara tillgänglig för nödsituationer på telefon + 90 541 539 5000.

Cook´s Club Alanya är ett charmigt hotell i modern stil med ett bra läge precis vid Kleopatrastranden. Med sin moderna design och tillbakalutade atmosfär är detta det perfekta hotellet för alla som vill varva lata dagar på stranden med sommarkvällar i Alanyas pulserande nattliv.

Vid det mysiga poolområdet finns det plats för både härliga dagar i solen och svalkande dopp i poolen. Njut av favoritdrycken från poolbaren medan utvalda DJ:s spelar den perfekta sommarblandningen. Från poolområdet går du direkt till den vackra Kleopatrastranden för ett dopp i havet.

Vill du unna dig något extra besöker du hotellets spa-avdelning som erbjuder traditionellt turkiskt bad, bastu, massage och inomhuspool (alla behandlingar mot avgift). För de aktiva resenärerna finns ett fitnessrum och vattensporter på stranden (vattensport mot betalning).

Hotellets restaurang ”The Cantina” serverar allt från vegetariskt till klassiska rätter, alltid tillagat på färska och lokala råvaror. Vill man ta sig till centrum kan man promenera längs med den vackra strandpromenaden och gator med små butiker och restauranger.

Hotellet består av 4 mindre byggnader på "strandsidan" och en huvudbyggnad, som ligger precis på andra sidan huvudvägen.

Det kan förekomma att hotellet har evenemang där de spelar hög musik - även efter midnatt.

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Tänk dock på att uppkopplingen är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider