Sandos Atlantic Gardens

Playa Blanca, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Avstånd strand: 800 m
  • Flygplats Lanzarote (ACE): 34.5 km (31 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking

Recensioner

| 4,3/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta bungalowkomplex ligger i Playa Blanca, ca. 800 m från sandstranden. Den närmsta flygplatsen är Lanzarote (ACE) som befinner sig ca. 35 km bort.

Bungalowanläggningen som är utrustad med en hiss förfogar över 98 rum. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Bagageförvaring, kassaskåp, ett växelkontor och en drickautomat står till förfogande för gästerna. Tack vare att internet (wifi) är tillgängligt i de allmänna utrymmena (gratis) kan gästerna lätt hålla kontakten med nära och kära. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendets faciliteter är rullstolsanpassade. I komplexets finns ett bibliotek. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på anläggningen utan avgift. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, en biluthyrning, medicinsk assistans och tvättservice. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen (avgiftsbelagt). För stöd vid kommunikation och affärsverksamheter erbjuder businesscentret en faxapparat.

På boendet står rum med luftkonditionering, ett golvvärmesystem, ett vardagsrum, ett kök och ett badrum till förfogande. I de flesta rummen finns en terrass. Gästerna sover i en bäddsoffa. Vid behov kan även extrasängar organiseras. På rummet finns det ett skrivbord. Här finns tillika ett kylskåp och en te-/kaffemaskin. En telefon, satellit-TV, en väckarklocka och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. I badrummet finns en dusch. Även hårtork står till förfogande. Genom möjligheten att boka en rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum, väntar en bekymmerslös vistelse våra gäster. Komplexet erbjuder rökfria rum och rökrum.

Njutning garanteras i poolanläggningens två simbassänger. På terrassen lockar solstolar och parasoller till avkoppling. En bubbelpool lockar till sköna stunder. Boendet erbjuder ett omväxlande utomhusprogram med boccia, volleyboll, minigolf, bågskytte och ridning samt tennis (mot en avgift). Vattensportentusiaster kan roa sig med vindsurfing och dykning. Med ett gym, dart, yoga och gymnastik i komplexet har gästerna ett stort utbud av inomhusaktiviteter att välja mellan. Boendet förfogar över en wellnessavdelning med en skönhetssalong, massagebehandlingar och ett solarium. Även en bastu finns att nyttja (avgiftsbelagt).

I buffé-restaurangen kommer gästerna bli kulinariskt bortskämda. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av all-inclusive. Man kan även beställa från menyn, som även inkluderar specialkost som glutenfria måltider och vegetariska rätter.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider