Best Western City Centre Hotel

Bryssel, Belgien Flagga - Belgien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Bryssel (BRU): 14.9 km (23 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 3,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell är centralt beläget och idealt för vuxna med barn. Boendet ligger på en huvudgata, ungefär 1,5 km från Bryssel centrum med alla dess populära sevärdheter. Den närmsta flygplatsen Brüssel - Zaventem (BRU) ligger ungefär sex km från boendet.

Hotellet som är utrustad med en hiss förfogar över sju enkelrum och 42 dubbelrum. Receptionen i entrén är bemannad dygnet runt och gästerna kan checka in och ut, när helst det passar dem. På boendet finns möjligheten att nyttja faciliteter och service som bagageförvaring, kassaskåp, barnpassningsservice, tvättservice, ett businesscenter och en tvättautomat. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. Gästerna kan parkera sitt fordon i garaget eller på parkeringsplatsen.

I rummen finns ett golvvärmesystem vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. I de flesta rummen finns balkong. Rum har en dubbelsäng med heltäckningsmattor. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett kylskåp, ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. En telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio, en väckarklocka och wifi innebär att njutning står på schemat. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Ett de rullstolsanpassade rummen är utrustat med ett barriärfritt badrum. Boendet erbjuder familjerum, rökfria rum och rökrum.

Bowling inomhus kan gästerna boendet i form.

På boendet finns en rökfri restaurang, en matsal, en frukostsal och en bar. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och övernattning med frukost. Här erbjuds en innehållsrik frukostbuffé som garanterar en riktigt bra start på dagen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider