Stay Central Hotel

Edinburgh, Storbritannien Flagga - Storbritannien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

 • restaurang
 • Bar
 • Flygplats Edinburgh (EDI): 14.0 km (29 mins)
 • Health & Fitness Centre (On-Site)
 • Lift / Elevator
 • Restaurant(s)
 • WLAN
 • Parking
 • Air Conditioning
 • Bar
 • Smoke-free

Recensioner

| 4,1/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Cityhotellet ligger i Edinburghs hjärta och ungefär 850 m från de heta turistmålen, i ett historiskt präglat kvarter. Boendet passar för vuxna som vill vara för sig själva under semestern.

Detta cityhotell byggdes 1621. Boendet hälsar gästerna välkomna till ett fyra-våningshus med sammanlagt 42 rökfria rum och en hiss. Receptionen är bemannad dygnet runt. Till faciliteterna hör även bagageförvaring, kassaskåp och en bankomat. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. I boendet finns ett bibliotek. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, en kostnadspliktig roomservice och tvättservice. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen.

I rummen finns centralvärme. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV-apparat och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum.

Boendet erbjuder olika sport- och fritidsaktiviteter. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning, gym och spa. Om kvällarna kommer gästerna underhållas med livemusik.

På boendet finns ett café, en bar och en pub. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av övernattning med frukost. Dagligen serveras en kontinental frukost och menykreationer lunch. Dieträtter och vegetariska rätter förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder boendet även särskilda matönskemål. Boendet har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider