Hotel Villa Radin

Vodice, Kroatien Flagga - Kroatien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Flygplats Split (SPU): 72.3 km (1 hour 6 mins)

Recensioner

| 4,4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Hotel Villa Radin är ett litet, fint och välskött hotell, lugnt beläget vid stranden i Vodice. Atmosfären är avslappnad och familjär - det känns som att du befinner dig i en rofylld oas där allt du behöver finns inom räckhåll. Ett stenkast från hotellet finns ett litet wellness och spa med möjlighet till olika massage och skönhetsbehandlingar.

Riktigt lugnt och avslappat

Hotellet omgärdas av en fin uppväxt trädgård med doft av magnolia och med direkt utgång till stranden. I trädgården finns friformad pool med solstolar och parasoll. Här är lugnt och stilla och massor med plats.

Från restaurangen har du en härlig utsikt över skärgården. På menyn finns vällagade lokala specialiteter och från vinlistan kan du väja och vraka bland inhemska och importerade viner. Restaurangen har öppen terrass där du dagtid kan beställa snacks och dryck.

Närmast strandpromenaden på grannhotellet ligger en populär bar. Här kan du slappa av med kaffe, ett glas vin eller cocktail och bara njuta av den härliga utsikt over skärgården.

Parkering mot avgift i tidsperioden 1/6-30/9, Övrig tid utan avgift.

Charmiga Vodice

In till byns centrum går du på några minuter. I småbåtshamnen och i de små gränderna hittar du många trevliga caféer och utmärkta restauranger med massor av fisk på menyerna.

Byn är känd för sina stränder och fina badvatten. Här finns stränder med anlagda badterrasser samt mindre stränder och vikar med klappersten och klippor. Bäst känd är charmiga Blue Beach stranden som ståtar med Blue Flag, en kvalitetsmärkning för miljö och säkerhet.

Kring byn finns över 100 km vägar- och cykelstigar, perfekt om du vill upptäcka naturen i närområdet. Lånecyklar för utflykter på egen hand tillhandahålles av hotellet.

Utmärkta utflyktsmål med bil eller båt är nationalparkerna Plitvice och Kornatis vackra övärld samt medeltida städer Sibenik, Zadar, Trogir och Split.

Läge

Lugnt och fint vid stranden och strandpromenaden och på kort gångavstånd till byn.

Så här bor du

Fina och välutrustade rum, de flesta med bl.a. havsutsikt, wifi, minibar, satellit-TV och möblerad balkong eller terrass. Rummen finns i två-vånings byggnad med reception. Luftkonditionering, uppvärmning, kassafack, sat-tv, Internet, minibar, hårtork, bad/dusch och wc. Balkong eller terrass.

Byggnadens faciliteter

Reception, restaurang, utomhuspool, solstolar, strandservice (mot avgift), bar, Wi-Fi, parkering (mot avgift).

Tillval

Barnsäng förbokas, gratis.

Annat

Daglig städning ingår. Sänglinne och handdukar ingår. Turistskatt/miljöavgift betalas på plats.

2 våningar, hiss.

Boka tidigt-rabatt

20% rabatt i perioden 8/5-8/6 2024. 15% rabatt i perioderna 10/6-12/6 2024 eller 14/6-19/6 2024. Gäller för bokningar gjorda senast 1/5 2024.

Ankomst

Reception 24 tim. Incheckningstid: 14:00, utcheckningstid: 11:00.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider