Mirabo de Valldemossa

Deià, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • A/C
  • Flygplats Mallorca (PMI): 24.6 km (24 mins)
  • Indoor Pool
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning

Recensioner

| 4,8/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

I Valdemossa ligger Hotel Mirabó De Valldemossa i bergen, en 5 minuters bilfärd från Miramar och 6 minuter från Real Cartuja de Valldemossa. Detta hotell med 4 stjärnor ligger 18,1 km från Catedral de Santa María de Palma och 22,7 km från Palma de Mallorcas hamn, Palma de Mallorca.

I hotellet väntar nio rum gästerna. På boendet finns en en reception. Det luftkonditionerade boendet erbjuder bagageförvaring, ett bibliotek, transferservice, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. Vid behov står likaså parkeringsplatser (gratis) till resenärernas förfogande.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. Till de flesta rummens standard hör en balkong som lockar till lugna stunder. För små gäster finns barnsängar. På rummet finns det en minibar. En telefon, en plattskärmstv, en DVD-spelare och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. I badrummet finns en dusch och ett badkar samt hårtork och badrockar till gästerna. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika.

Bassängerna inomhus och utomhus passar bra för både avslappning och regelmässig vattenträning. Solstolarna på terrassen kan likaså användas. En bubbelpool lockar till sköna stunder. För den som har lust att aktivera sig erbjuds tennis, fiske och ridning. Vattensportentusiaster kan roa sig med kanotpaddling, snorkling och dykning. I wellnessavdelningen behöver en inte välja emellan massagebehandlingar och solarium, då samtliga erbjuds.

Den gastronomiska avdelningen består av en restaurang och en matsal. Den läckra frukosten som serveras här, ger energi för dagen. Glutenfria måltider och vegetariska rätter förbereds efter önskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider