Hotel St. Gotthard

Zürich, Schweiz Flagga - Schweiz

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Flygplats Zurich airport (ZRH): 11.4 km (18 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Recensioner

| 3,9/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell har ett förträffligt läge för affärsresenärer, med dess placering i centrala Zürich. I närheten finns en rad affärer. Den närmsta flygplatsen är Zurich (ZRH) som befinner sig 10 km från boendet. Flygplatsen Basel - EuroAirport Swiss (BSL) ligger ungefär 90 km bort.

Hotellet byggdes år 1889. De åtta sviterna, de 70 enkelrummen och de 60 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på fem våningsplan och nås lätt med en hiss. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Bagageförvaring och ett växelkontor står till förfogande för gästerna. Gästerna kan likaså använda sig av internet-uppkopplingen (wifi) (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen (avgiftsbelagt). På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, en biluthyrning, transferservice, rumservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen. Nyheter från när och fjärran kan inlapas från dagstidningarna. Här finns även ett affärsområde (businesscenter) med faxapparat och fotokopiator tillgängligt. För konferenser, föredrag eller sammanträden står fem rum till förfogande.

I rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Som standard i flesta rummens inräknas en terrass, vilket innebär ytterligare komfort. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. Här finns även en plattskärmstv och wifi (gratis). I badrummen finns hårtork. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum. Boendet erbjuder rökfria rum och rökrum.

På terrassen kan gästerna slappa i solen. Ett wellnessområde med spa finns i huset.

Hotellet förfogar över tre restauranger och en bar. Restaurangen erbjuder även dieträtter.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider