Club Hotel Anjeliq

Alanya, Turkiet Flagga - Turkiet

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • gym
  • spa
  • barnklubb
  • Flygplats Gazipasa (GZP): 52.6 km (54 mins)
  • Flygplats Antalya (AYT): 117 km (1 hour 43 mins)

Recensioner

| 3,4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Club Hotel Anjeliq är ett fint 4-stjärnigt familjehotell, beläget ca; 4 km från den lilla semesterbyn Konakli och ca: 8 km från Alanya. Här finns utrymme för både barn och vuxna.

Hotellet består av en huvudbyggnad och 7 mindre klubbbyggnader (det finns ingen hiss). Oavsett om du är för fest och fart eller avkoppling vid poolen och stranden, finns det gott om möjligheter för båda. Här finns 2 pooler, varav en har 3 vattenrutschbanor och en barnpool. Om du föredrar sand och saltvatten kan du enkelt nå stranden genom att använda tunneln under vägen.

Under perioden 1/5 - 30/9 säkerställer hotellets animationsteam att ingen är uttråkad. De organiserar roliga aktiviteter på dagtid och underhållning i hotellets egna amfiteater på kvällen. I hotellets diskotek finns fester och fart fram till kl: 02:00.

Du kan också ta hand om dig själv i hotellets egna spa med hammam, ångbastu, bastu och massage (alla behandlingar mot en extra avgift). Det finns också ett gym, en mini-marknad, frisör, biljard, minigolfbana, beachvolleyboll och 2 mötesrum. Alla barn i åldern 4-11 kan träffa nya vänner i miniklubben (här talas det inte skandinaviska), där det även finns en lekplats.

Trådlöst internet finns tillgängligt i hela hotellet mot en extra avgift. Var uppmärksam på att anslutningen är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider