Missiria lägenheter

Rethymnon, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • DistanceToBeach: 150 m
  • DistanceToTown: 3,5 km
  • HotelLink: https://www.solresor.se/resa-till/grekland/kreta/rethymnon/missiria-lagenheter/

Hotellbeskrivning

Välkommen till Missiria lägenheter – ett familjeägt lägenhetshotell i Missouri-området! Här bor du med ett strandnära läge och vill du hellre stanna på hotellet kan du njuta av en avkopplande dag vid poolen. Här råden en mysig och personlig atmosfär som får såväl ensamresenären som paret och familjen att trivas.

Restaurang
Under din semestervistelse på Missiria lägenheter står du själv för veckans måltidsplanering. Vill du göra din vistelse mer bekväm har du möjlighet att tilläggsboka frukost mot en kostnad. Frukosten serveras i hotellets serveringsal. Lägenhetshotellet har också en snackbar som serverar lättare måltider (avgift).

Aktiviteter
Njut av tillvaron vid hotellets grönskande poolområde, koppla av i en solstol och ta ett härligt dopp när värmen blir för påtaglig. Föredrar du en dag på stranden når du den på några minuters promenad. Du finner matbutiker samt mysiga tavernor i närheten och vill du in till stadens centrum kan du enkelt ta dig dit med lokalbuss eller taxi från huvudvägen. Vill du få lite motion i samband med besöket i centrum kan du istället promenera längs stranden dit.

Rummen
Du bor i fräscha lägenheter utrustade med WiFi (avgift), luftkonditionering (avgift), telefon, satellit-TV (avgift), kokvrå med spisplattor, kylskåp, mikrovågsugn och vattenkokare, balkong/terrass, hårtork och badrum med dusch.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider